ANNONS

Fuck that!

/

Jag lyser med min frånvaro. Rykten cirkulerar och folk snackar. Vad vet dom? Nej precis inte ett skit. Man inser vilka som är ens vänner och vem som är ens familj. Kommer de kära närmare och de mindre kära längre ifrån. Man säger saker man ångrar och ord får en betydelse. Livet är en berochdalbana.

Just nu är jag sjukskriven, det suger! Men jag har fått en knöl i magen. Den har varit där ett tag, ganska länge. Nu har jag tagit mig mod att söka för den. Förnekelsen har trampat mig på hälarna, knölen har vuxit.

Men fuck that! Väntar på tid till kirurgen, käkar lite smärtstillande mellan varven och vägrar gräva ner mig! Vi vet inte vad det är, men det behöver inte vara dåligt eller hur!?

Jag kommer tillbaka nu…

image

65
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00