Fuck that!

Jag lyser med min frånvaro. Rykten cirkulerar och folk snackar. Vad vet dom? Nej precis inte ett skit. Man inser vilka som är ens vänner och vem som är ens familj. Kommer de kära närmare och de mindre kära längre ifrån. Man säger saker man ångrar och ord får en betydelse. Livet är en berochdalbana.

Just nu är jag sjukskriven, det suger! Men jag har fått en knöl i magen. Den har varit där ett tag, ganska länge. Nu har jag tagit mig mod att söka för den. Förnekelsen har trampat mig på hälarna, knölen har vuxit.

Men fuck that! Väntar på tid till kirurgen, käkar lite smärtstillande mellan varven och vägrar gräva ner mig! Vi vet inte vad det är, men det behöver inte vara dåligt eller hur!?

Jag kommer tillbaka nu…

image

 1. Malin skriver:

  Men snälla du. Det är ju själv som förser dina läsare med information, lägger dimridåer och spelar spelet. Men är man med i leken får man leken tåla. Bloggen är ju självklart dit levebröd men att skapa läsarintresse och krav på uppdatering genom att säga A men inte B är urfånigt. Självklart är det ditt liv men det är du själv som skapar intresset till dina läsare. Trodde du skulle komma tillbaka med en rubrik som skapar mer läsare är knölen farlig eller???

 2. Klara skriver:

  Håller mina tummar & tår så hårt jag bara kan, att knölen är helt ofarlig!!!
  Ta hand om dig & din underbara familjen nu! Kram

 3. Marie skriver:

  Hej! Hoppas verkligen det inte är fara på taket! Barnen behöver ju mamma! Min största som är jämnårig med Engla pratar ofta om hur det skulle kännas att inte ha ”oss” (föräldrar) märks tydligt vilken roll vi spelar i deras liv! Fick en knöl själv i armhålan när jag väntade minstingen som är jämnårig med Tuva. Detta var en bröstköttel som förirrat sig. Då blev man medveten om allt det där hemska som man tror bara drabbar andra oxå kan drabba än själv! Men efter många barn kan kroppen reagera (kanske) en cysta… De behöver nödvändigtvis inte vara elakartade! Kämpa! Jag drar oxå på dessa besök in i det längsta tills jag inser att jag får ta mig i kragen, man är skyldig sin familj det! Låt dig insupas av barnen och så mycket lycka, det är helande och läkande!!! Lycka!

 4. Du underbara människa! Full av liv & värme;) All kärlek till dig & de dina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..