På promenad…

image

Jag har sovit som en prinsessa inatt men ändå så är jag trött. Jag älskar min nya säng, den känns stor och lyxig. Jag ska ta kort på den så förstår ni. Jag håller på att göra om lite hemma och nästa projekt är garderober. Det kommer bli kalasbra, jag har ju tjatat om förvaring hur länge som helst.

Tog en bild på Tuva-Li och Wilson igår. En liten dam som var överlycklig för att hon fick gå brevid sin storebror. Hon gick så ordentligt minsann.

image

Hon är så söt i sin blåa lilla byxdress. Hon fick den av en kär vän till mig när hon fyllde ett ♥

Nu ska jag hoppa in i duschen om ett par timmar ska jag till läkaren (jaghatarskiten). Sen får det nog bli stranden med barnen och ett besök hos min storebror. Jag planerar en resa ihop med min brorson Olle nämligen. 

image

Det kommer bli den bästa studentpresenten ever!

 1. Ida skriver:

  Madde har ju redan 8 barn, det där om att hon väntar sitt åttonde barn måste ju vara gammalt. Tuva-Li är ju 1 år nu.

 2. Stina skriver:

  står att du väntar barn nr 8 😀 Ett stort Grattis 😀 sådan härlig Glädje 🙂

 3. Halloj! Kul att du är tillbaka igen!
  Nej, som du säger.. det behöver inte vara något farligt. Bra att du tar tag i det och får det kollat hos doktorn. Better safe than sorry. Hoppas allt går väl och håller tummarna för dig.

  Kör på Madde!

 4. Fan vad grym du är Madde! Trots sjukdom så planerar du resa. Hör av dig om du har vägarna förbi Sthlm så bjuder jag på ett glas vino! Kram

 5. Sandra skriver:

  Jag hoppas att det kommer ett positivt besked snart! Livet är verkligen både upp och nergångar. Både lycka och sorg. Jag är i alla fall glad för att du är tillbaka på bloggen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..