ANNONS

På promenad…

/

image

Jag har sovit som en prinsessa inatt men ändå så är jag trött. Jag älskar min nya säng, den känns stor och lyxig. Jag ska ta kort på den så förstår ni. Jag håller på att göra om lite hemma och nästa projekt är garderober. Det kommer bli kalasbra, jag har ju tjatat om förvaring hur länge som helst.

Tog en bild på Tuva-Li och Wilson igår. En liten dam som var överlycklig för att hon fick gå brevid sin storebror. Hon gick så ordentligt minsann.

image

Hon är så söt i sin blåa lilla byxdress. Hon fick den av en kär vän till mig när hon fyllde ett ♥

Nu ska jag hoppa in i duschen om ett par timmar ska jag till läkaren (jaghatarskiten). Sen får det nog bli stranden med barnen och ett besök hos min storebror. Jag planerar en resa ihop med min brorson Olle nämligen. 

image

Det kommer bli den bästa studentpresenten ever!

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00