ANNONS

Jag och mitt!

/

Har tagit mig tid att läsa igenom lite kommentarer. Det grymt med allas positiva energi. Sen finns det en och annan mindre trevlig. Men det lugnt jag tar det! Så länge det inte skadar min familj. Jag bor i en liten stad full av skitsnack, för inte så länge sen fick jag höra att en hel frisörsalong diskuterat mig. Alltså det får jag ju bara räkna med eller hur? Jag är ju offentlig. När jag ”hugger” tillbaka så handlar det bara om att jag inte kan ta kritik. Eller ja.. en del vill tro det. Nej det här är absolut ingen slickarövblogg, ursäkta mitt uttryck. Men jag vill bara klargöra att jag är den jag är, älska mig eller hata mig. Läs eller inte och prata om ni vill. Jag står med båda fötterna på jorden och vet vad jag vill i livet. Om jag tar en egobild så gör jag det. Om jag tycker att jag är snygg? Hellyeah att jag gör! Jag bloggar för min egen skull inte för någon annans skull. När man har kommit så långt i livet att man tillåter sig att vara nöjd över sig själv så stör det andra. Börja älska er själva så blir världen mycket gladare!

image

image

92
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00