Jag och mitt!

Har tagit mig tid att läsa igenom lite kommentarer. Det grymt med allas positiva energi. Sen finns det en och annan mindre trevlig. Men det lugnt jag tar det! Så länge det inte skadar min familj. Jag bor i en liten stad full av skitsnack, för inte så länge sen fick jag höra att en hel frisörsalong diskuterat mig. Alltså det får jag ju bara räkna med eller hur? Jag är ju offentlig. När jag ”hugger” tillbaka så handlar det bara om att jag inte kan ta kritik. Eller ja.. en del vill tro det. Nej det här är absolut ingen slickarövblogg, ursäkta mitt uttryck. Men jag vill bara klargöra att jag är den jag är, älska mig eller hata mig. Läs eller inte och prata om ni vill. Jag står med båda fötterna på jorden och vet vad jag vill i livet. Om jag tar en egobild så gör jag det. Om jag tycker att jag är snygg? Hellyeah att jag gör! Jag bloggar för min egen skull inte för någon annans skull. När man har kommit så långt i livet att man tillåter sig att vara nöjd över sig själv så stör det andra. Börja älska er själva så blir världen mycket gladare!

image

image

 1. ida skriver:

  Som sagt brukar inte kommentera , men ibland..tycker personligen inte att självförtroende och att stå med bäggefötterna på jorden att göra med egobilder tyvärr. För mig handlar det om att trivs man med sig själv och tyckrr att man själv är snygg så finns det ingen anledning att lägga ut egobilder medplutande läppar mm. Har själv 8 barn tränar och är fullkomligt nöjd med mig själv, men jag brhöver inte lägga ut egobilder bara för att få uppmärksamhet av andra. Min17 åriga dotter lägger ut såna bilder. Om du hade haft döttrar skulle du lagt ut samma bilder. Tänk eftrt lite vad självförtroende handlar om.

 2. lisa skriver:

  Madde klarar sig mycke bra . Britt det går så ibland.Trist antagligen för alla inbladade i familjen. VI ANDRA HAR INTE MED DET ATT GÖRA. Så Madde livet går vidare och du är en stark kvinna. Kram.

 3. skit i alla skvallertanter madde. Du verkar jättehärlig och stark och alla som gillar att gotta sig i andras liv , dvs snackar massa skit har själva stora problem och är antagligen avundsjuka. Människor borde fokusera mer på att göra sig själva lyckliga. dock, om man har problem med det så är det ju såklart lättare att trycka ner andra…jag älskar familjen annorlunda, drömmer själv om en större familj, just nu är jag student så ha inte möjlighet 🙂 kram från Linköping!

 4. Hanna skriver:

  eugenia: Hur vet du att Madde inte läser sina kommentarer som hennes läsare skriver? Hon har läst och svarat på dem förut iaf.

  Jag gillar också Madde och hennes blogg, så det så 🙂 Annars hade jag inte varit här.

 5. Hanna. Madde bryr sig inte om vad du skriver. Det är nog inte så viktigt ser du.Det finns viktigare saker för henne ljust nu .Madde kram vi gillar dig 🙂 kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..