Lite nytt!

Nu när hösten sakta men säkert kommit så kände jag för en förändring här hemma. Jag vet inte varför men jag fastnade för lila. Lite nya krukor, gröna växter och nya kuddar.

image

image

Krukorna kommer från plantagen och kuddarna hittade jag faktiskt på ica maxi. Det blev jätte mysigt! Ikväll ska jag tända lite ljus och gosa ner mig i soffan. Micke ska gå på föräldramöte, jag vet ju att han tycker det är sååå roligt. Ja ni anade säkert min ironi i meningen. Men jag ska inte bara ha det skönt, jag ska med Wilson på fotbollsträning innan jag landar i soffan.

Tidigare idag försökte jag mig på lite enklare träning. Lyfte några vikter, försökte mig på plankan osv. Det går inte. Jag blir så jäkla arg! Det är så frustrerande. Till helgen ska jag försöka mig på att att cykla några mil, men först måste vi laga punkan på racern.

Nu blir det en sväng till biltema och en kaffe med min käraste vän ♥

image

LOADING..