ANNONS

Hjälp mig att hitta den bästa matbloggen!

/

Ibland längtar man så sjukt mycket efter att bara få vara. Jag är sån mellan varven. Jag vill inte göra något, soffhäng en hel dag är inga problem alls då. Det kanske är att jag kör i 120 och så säger kroppen ifrån och jag får en en sån jätte dip. Idag hade jag en sådan dag. Jag ville bara kasa ner i soffan och titta på nån dålig serie och pilla navel ludd. Det är sådana dagar man längtar hem!

Den här bilden la jag upp på instagram idag och det verkar som att de flesta tyckte att den nya tapeten var okej. Jag har varit lite osäker på om det blev för mycket med mönstret. Men det är bara den här väggen som har mönstrad tapet, det blev en stor fondvägg.

Tv möbeln är en skänk som vi målat om. Den var mörkbrun innan, men med lite färg så blev den som ny. Teven ska upp på väggen så småningom. Jag ska bara hitta rätt väggfäste. Jag skulle vilja ha ett som går att vinkla lite som man vill.

Ikväll har jag googlat julgodis. Tänkte jag skulle börja baka lite ni inför julen. Har ni några tips på bra bakbloggar eller matbloggar så får ni jätte gärna kommentera det här 🙂 Och det gör inget om det är enkla recept, usch jag är så värdelös på att baka. Men det skulle vara roligt att kunna!

image

a
Fint halsband från H&M 

a2

Älskar mina armband från Art by CB ♥

Imorgon är en stor dag för mig. Jag borde gått och lagt mig för länge sen… Håll tummarna för mig, så berättar jag mer imorgon 🙂

KRAM

46
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00