Vadstena ♥

Vilken fantastisk dag, på många sätt. Idag fick jag min lokal och nu börjar arbetet. Jag vet precis hur jag vill ha det och hur det ska se ut. Men det kommer kräva massa tid och fasen vad roligt det ska bli!

bilder21

Centralt i Vadstena 50 meter från stora torget

bilder22

IMG_8820

IMG_8823

Just nu en rå lokal. Men så levande den kommer att bli med all konst som kommer 🙂

bilder23

Vi la en första touch och Tuva-Li stormtrivdes ♥

Imorgon ska jag åka och titta på lite inredning men nu ska jag krypa ner till mina älsklingar!

  1. W skriver:

    Grattis. Så underbart härligt att läsa. Ska bli så spännande att hänga med i framtiden av allt som skapas.

  2. Klara skriver:

    Heja Madde så tuff 8 barnsmamma är du. Förstår om någon blir avundssjuk på dig . Man ska inte tro att man är något. Så jävla svenskt tyvärr; ( Men du är så klok att du inte bryr dig . Stort grattis!!

  3. Carin skriver:

    Stort grattis och lycka till Madde! Underbart att se att du vågar satsa fullt ut!

  4. Åh, vad roligt det låter! Stort grattis och lycka till! Har du haft egen ateljé innan? Eller vad jobbade du med innan/mellan alla underbara barn? Förlåt att jag frågar är bara lite nyfiken och en smula avundsjuk på alla som vågar ta tag i sin dröm.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..