Konstig dag, svensk tenn och näthat!

Varför är det alltid så skönt att ligga kvar i sängen när man har försovit sig? Victor väckte mig tio över åtta i morse ”mamma du har försovit dig” och trots att jag tydligt hörde vad han sa så låg jag kvar. Sa han försovit sig? HELVETE! Hoppade upp ur sängen och yrade omkring som en höna. In i vartenda rum ”vi har försovit oss vi har försovit oss!” Men barnen satt redan i köket fullt påklädda och käkade frukost. Skitbra tyckte jag som ville rusa ut genom dörren och komma iväg så fort som möjligt ”men mamma du kan ju inte åka i tofflor och pyjamas?” Bytte tofflorna mot gympaskor sen åkte vi. Ah hela dagen blir ju knasig när man försover sig.

Hade tänkt att åka in till Vadstena idag för att styra upp lite men jag skjuter på det till imorgon istället. Jag har börjat packa ihop alla grejer och det blir ett stort lass med penslar, dukar och annat.

Mitt upp i allt så försöker jag komma i ordning efter renoveringen i vardagsrummet. Trappan får vänta med att få färg på sig till efter jul och nyår. Och fortfarande är jag i valet och kvalet om jag ska lackera matsalsbordet vitt?

IMG_8973

 

Just nu har jag min vita ljusstake från rusta på bordet. Jag älskar bara älskar den. Visst är den väl söt? Och väldigt prisvärd 199kr. Letar efter en taklampa som passar över bordet, men har inte hittat någon ännu. Skulle vilja ha något originellt och annorlunda. Indiska kanske har något?

bilder25

Teven ska upp på väggen när jag har hittat ett väggfäste som är vridbart. Och på skänken vill jag ha en vas från Svensk Tenn som jag såg hos min väninna. Kanske kan önska mig den i julklapp?

svensk tenn1
Det kommer bli såå fint!

Något som är mindre fint är alla minst sagt sjuka kommentarer på bloggen. Jag tar upp det för jag tycker inte att det är okej! Jag tar inte åt mig ett jäkla dugg, nej det gör jag faktiskt inte. Kan inte bry mig mindre. Jag har vant mig, det låter kanske konstigt men när jag valde att börja blogga och bli offentlig så fick jag ”all skit” då. I början blev jag jätte ledsen och tog verkligen åt mig men idag så är det inget som kommer åt mig. Det har liksom fått mig hårdhudad. Men andra i min omgivning tar åt sig och tycker det är förskräckligt. Vem skriver sånt här? Vem har så dålig självkänsla att den behöver försöka trycka ner en annan människa så mycket? Det är sjukt!

Ja vem gör så? Säkert bara någon som bestämt sig för att jävlas, kanske någon som är väldigt ensam!? Den människa mår med all säkerhet inte så bra, och kanske vet den inte ens om det!? Jag har fått lära mig att det också kan vara människor som står en ganska nära också. Jag vet vilka mina vänner är och inte. Ni förstår lycka och framgång för inte bara med sig bra stunder och erfarenheter. Det för med sig avundsjuka och bitterhet.

Vänskap är precis som ett förhållande. Man hyser stor kärlek till en riktig vän, man respekterar och gläds tillsammans. Och man stöttar den i både lycka och olycka. Man hör av sig till varandra och det är på bådas villkor. Ja vänner kommer och går precis som kärleken kan göra också.

Vissa vill gärna gräva i Mickes och mitt förhållande. Jag har valt att ha det privat vilket kanske är svårt i och med att vi faktiskt ställt upp i ett tv program tillsammans. Men bloggen handlar inte ”Familjen Annorlunda” den handlar om mig och det jag väljer att dela med mig av.

Jag har bestämt mig för att anmäla alla sjuka kommentarer för att göra skillnad för näthat är inte okej vare sig det är riktat mot mig eller någon annan!  

 1. Jessica skriver:

  Madde du e grym!

  Tänkte bara angående din matsalsmöbel. Jag har exaky ett sånt bord i köket hemma och vi målade om underredet vitt bara. Ett otroligt lyft och kändes lite fräschare.

  Lycka till hur du än gör.

  ps. Visst e de jättekul med secondhand. Mycket mer charm i det.

  Kram Jessica

 2. ina skriver:

  Stenkoll haha någon fick kalla fötter här.

 3. Nina skriver:

  Jag skulle absolut inte lackerat bordet utan låtit det (+ stolarna) vara som det är, tycker det är så fint med det vackra levande träet. Men du gör som du tycker är bäst 🙂

 4. Hej Josefin,
  Där har du faktiskt fel. Nätet är ingen frizon för att balla ur även om vissa tycks tro det. Det finns lagar och regler både vad det gäller innehåll i skrift och hantering av bilder. Precis som jag skrev innan är åsikt och andra uppfattning inte likvärdigt med personliga påhopp, kränkningar och trakasserier. Allt gott nu när lucia närmar sig, Madde. Kram Elisabeth

 5. Adde skriver:

  Tycker bordet är fint som det är 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..