ANNONS

Dags att det vänder…

/

Kvällsgos med mina älsklingar. Engla-Freja lekte fotograf och Tuva-Li rockade järnet. De små grabbarna somnade tidigt och jag som skulle sätta mig vid datorn på kvällen som jag alltid gör när jag kan få en tid för mig själv hamnade i soffan. Det är mammavecka för Oliver och även han gosade ner sig i soffan. Härligt att ha honom hemma igen.

Just nu längtar jag sååå mycket efter jul och ledighet. Det har varit en tuff höst och nu är det dags att det vänder. Jag tror att jag har styrt upp alla julklappsinköp nu. Vet på ett ungefär vad jag ska köpa och till vem. Det sista ska vara inhandlat på söndag nästa vecka hade jag tänkt. På lördag nästa vecka ska jag på ett julbord i Stockholm med en massa härliga mediafolk. Ska bli superkul! På hemvägen hade jag tänkt att julshoppa i Linköping. Sen är det bara maten kvar att styra upp på måndagen efter. Japp så är planen i alla fall.

gos
soffhäng ♥ 

Fick ett glädjande besked i brevlådan idag också, Tuva-Li har fått dagisplats på Adam, Charlie och Colins dagis. Så till efter jul så har vi ett barn på varje avdelning nästan 🙂 Men guud så bra det blir! Det går liksom lite enklare att jobba när man har barnomsorg. I dagsläget när jag har jobbat så har Tuvis fått vara med mig annars har jag varit tvungen att fixa med barnvakt. Och det är ett himla bökande. Men jag ska inte sticka under stolen med att det också kommer att bli väldigt jobbigt. Jag är ju världens larvigaste mamma. Lillan då, hon är ju så liten, ska jag lämna bort henne? Tufft! Men jag vet att hon kommer att stormtrivas, hon älskar att leka med andra barn.

Nu ska jag sjunka ner i soffan och dejta James Bond en stund innan John Blund kommer och knackar på!

Kram

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00