Rolig julklapp till magiska barn!

Min lille Adam är en riktig teaterapa och jag har hittat den bästa julklappen till honom. Pappa Micke brukar trolla för barnen och Adam är inte sen med att ta efter.  ”Ingenting här och ingenting här men här” Tada så har pappa trollat fram rätt kort i bakfickan på Adams byxor.

Det blev en rolig trollerilåda från Tobbe trollkarl med en massa roliga och häftiga trolleritrix, ni hittar den HÄR. Jag köpte också en rolig och magisk trolleristav men den fick han redan igår.

JULKLAPPARNA-MAGICLAND.jpg_0_0_100_100_795_300_100

Det roliga är att Tobbe trollkarl kommer till Motala imorgon och jag har tänkt att jag ska ta med Adam ner till stan så han förhoppningsvis ska få träffa Tobbe. ”Det kommer bli coolt mamma, då ska jag trolla för han!” Adam är helt lyrisk, han har tränat och tränat på sitt trix i förhoppning om att få träffa Tobbe.

adam trollar

Så här såg det ut igår kväll. Adam lever sig in i trolleriet helt och hållet, är han kanske våran nya Tobbe trollkarl?

Vem gillar inte magi? Härliga Adam! Vill ni se Adam trolla så kan ni kika in på min instagram det är sååå gulligt 🙂

 1. Maria skriver:

  Hej fina Madde med familj!
  Ville bara flika in och önska er en riktigt God Jul!! Och tala om att jag läser varje dag! Du och din blogg är som min ”snuttefilt” i vardagen! Jag blir glad, varm och inspirerad av din blogg! Du verkar vara en fantastisk människa! Jag lever ensam med mina tre barn och har svårt att få livet att rulla på och så kikar jag in till er som lyckas så fint med alla barnen!! Känns hoppfullt. Har en dotter som fyller 15 år på julafton som har Aspberger och dessutom varit/är svårt sjuk i anorexia. Jag har precis visat henne din blogg och hon upplever samma sak. Nämligen hopp!
  Så jag hoppas du fortsätter länge med ditt skrivande! Och att ni får en underbar jul!!
  Många kramar från mig och min ”lilla” familj!

 2. ina skriver:

  Ja ta med Adam han gillar det skarpt ! Kul för barn att kunna trolla. Kram.

 3. Linnea skriver:

  Jag vill bara säga en sak… Det vore smart om du inte visade dina barn allltför mkt hur hälsosam du är och att du äter så nyttigt och tränar osv. Min mamma var hysterisk under hela min uppväxt, vilket ledde till att jag utvecklade en riktigt förjävlig ätstörning. Det är lätt att bli triggad, man tar oftast efter sina föräldrar..!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..