ANNONS

Rolig julklapp till magiska barn!

/

Min lille Adam är en riktig teaterapa och jag har hittat den bästa julklappen till honom. Pappa Micke brukar trolla för barnen och Adam är inte sen med att ta efter.  ”Ingenting här och ingenting här men här” Tada så har pappa trollat fram rätt kort i bakfickan på Adams byxor.

Det blev en rolig trollerilåda från Tobbe trollkarl med en massa roliga och häftiga trolleritrix, ni hittar den HÄR. Jag köpte också en rolig och magisk trolleristav men den fick han redan igår.

JULKLAPPARNA-MAGICLAND.jpg_0_0_100_100_795_300_100

Det roliga är att Tobbe trollkarl kommer till Motala imorgon och jag har tänkt att jag ska ta med Adam ner till stan så han förhoppningsvis ska få träffa Tobbe. ”Det kommer bli coolt mamma, då ska jag trolla för han!” Adam är helt lyrisk, han har tränat och tränat på sitt trix i förhoppning om att få träffa Tobbe.

adam trollar

Så här såg det ut igår kväll. Adam lever sig in i trolleriet helt och hållet, är han kanske våran nya Tobbe trollkarl?

Vem gillar inte magi? Härliga Adam! Vill ni se Adam trolla så kan ni kika in på min instagram det är sååå gulligt 🙂

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00