ANNONS

Liten leker…

/

December är verkligen en månad då jag vet att jag är mamma. Ja det vet jag ju annars också, men just den här månaden så är jag ganska ensamstående. Micke jobbar som en tok och jag tror fler i  branschen vet jag pratar om. Att vara ledig endast några dagar under en hel månad är kämpigt. Det blir sena kvällar och man blir trött i kroppen.

Det blir tufft för mig också. Det känns som man aldrig får en stund för sig själv, kämpa kämpa.  Dessutom ska det handlas mat, städas, tvättas och gud vet vad. Och för att inte glömma det som nästan är viktigast – tomten måste fixa julklappar!

Hujedamej, på lördag skulle jag visst på julbord i Liljeholmen också. Tajt schema liksom, det kanske är dags att göra en plan. Haha! (skrattarhysterisktochslitermitthår)

Vi får tuffa på och falla tillbaka med en starkglögg när allt har lagt sig. Jag har ju ett riktigt roligt 2014 att se framemot! I januari ska jag gå modevisning för LOVE FOREVER  på FORMEX mässan i stockholm tillsammans med en massa härliga människor. Johanna Toftby och My Martens kommer bla att vara där. Det kommer blir superkul! Spana in deras kläder HÄR om ni missat dom! Sedan väntar ett partaj i februari, för att vänta in nästa mässa Attitude Stockholm, Nordens största publika mässa för mode och skönhet och den enda internationella mötesplatsen i Skandinavien där ledande designers varumärken trendsättare, branschproffs och toppbloggare visar upp det senaste inom mode, skönhet och kommande trender för den stora trendtörstande allmänheten. Jajaja jag väntar med spänning på 2014!

jag1

Sliten mamma…

Idag kan jag mitt i kaoset bocka av lite av tomtens bestyr inför julafton. Tomten har nämligen näthandlat! Alltså jag älskart! Kalla mig bekväm men lev en dag i mitt liv så håller ni med mig 🙂

Jag älskar annars att gå och mysa i butiker men när tiden inte finns så funkar det här alldeles utmärkt! Lite idag och lite imorgon, snart är jag klar…

bilder29

Det här ska lilla Tuva-Li få i julklapp ♥  Alltså kan man annat än älska den sötaleopardnalle och hittade en sida som heter www.litenleker.se en riktigt mysig butik med coola barnleksaker. För er som letar dockskåp så kan jag verkligen rekommendera er att kika in där. Jag skulle så hemskt gärna vilja köpa ett sånt till Engla-Freja när hon fyller år i januari.

Så måste jag ju bara visa dom här söta ugglorna eftersom jag gillar ugglor!

bilder28

Tänkte först lägga en i varukorgen, men sen kom jag på att Tuvis kanske är för stor för att uppskatta en mobil till vagnen. Jag såg det framför mig, jag hade hängt en uggla på barnvagnen. Men vem vet, det kanske blir en uggla på en vagn under nästa år också 😉

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00