Tävla om Expressomaskinen Favola Plus!

Det är inte mycket som slår en riktigt god kopp kaffe.  Är man en kaffeälskare så kommer man äääälska den här tävlingen! Och är man inte en kaffeälskare så kommer man bli det om man vinner den här fina expressomaskinen från Electrolux.

expressomaskin

Favola Plus ger äkta italiensk espresso med kapslar från Lavazza, A Modo Mio. Favola Plus har programmerbar vattenmängd, belysning över kopp, 15 bar tryck, vatten- och ångmunstycke för skummad mjölk.

Den har automatisk inställd vattenmängd samt att den är programmerbar efter just dina behov. Med egenskaper som belysning över kopp, thermoblock, 15 bar tryck, och vatten- och ångmunstycke kan du alltid bjuda på äkta italiensk espresso!

Såklart ni ska vara med och tävla!

Det är superenkelt, det enda som krävs är att ni kommenterar här nedan det bästa julrimmet ni kan komma på som passar till en kaffemaskin.

Tävlingen avslutas på torsdag 19/12 klockan 20.00

 Sätt igång och rimma, lycka till 🙂

 1. Kaffe maskin jag önskar mig så jag kan göra kaffe till dig. Julen var kul men lite ful, ingen snö i stället blev det tö. Inne vill jag sätta mig och värma mig med en kopp kaffe. Kaffet blev bra men inte som en vanlig dag, med en ny maskin blir alt bra. Ed nya sorter varje dag. DET HÄR ÄR TILL DIG MADELEN HOPPAS DU NJÖT AV DENNA LILLA SNÖT AV EN KAFFE DIKT

 2. Tina skriver:

  När jag nu i köket bakar va passar bättre än en kaffekaka:) usel på att rimma men skulle verkligen behöva en nu när min gått sönder och småbarnen härjar:)) kram o god jul

 3. Tina skriver:

  När jag i köket bakar vad skulle passa bättre än en kaffekaka:) haha jag är sämst på att rimma men skulle verkligen behöva en kaffemaskin:))

 4. Sara skriver:

  Med denna fantastiska maskin kommer jag varje morgon känna mig fin. Att bara trycka på en knapp och sen få känna sig rapp måste vara den bästa start man kan få på en dag. Sedan efter ett tag få bjuda vänner på något gott, italienskt och flott.God jul!

 5. Ellinor skriver:

  Hej Madeleine! Det skulle betyda jätte mycket om jag vann.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..