Jag flyttar in hos Nancy!

Igår när barnen hade somnat så skulle jag gjort en massa måsten, men jag struntade i det! Velade en stund men så kände jag hur mycket jag saknade min Nancy, världens finaste vän så jag åkte dit istället! Hon har varit på semester i USA och jag har inte hunnit träffa henne sen hon kom hem. Åhh vi frossade i guess smycken, klockor och Michael Kors väskor som hon köpt. Jag är allt lite avis, och inte så lite heller 🙂

När jag kom så var Nancy mitt uppe i julbaket. Rocky road och bounty godis luktade härligt i köket.

nancy3

Jag ville hemskt gärna smaka rocky road godiset för det ser ju så jäkla gott ut men tyvärr så vågar jag inte stoppa i mig nötter sen jag fick en allergisk reaktion.

nancy2

Däremot fick jag smaka på en libanesisk specialitet joghurt, oliver och färkpressad olivolja direkt från Nancys svärmor i Libanon. Och jag säger bara det, vilken skillnad på olivolja! Sååå gott! Jag har aldrig känt någon större skillnad på olivoljor innan, men det är verkligen skillnad.

nancy1

”Happiness is a way of life enjoy every day all life”

En feelgood collagetröja från Saint Tropez 🙂 En sån där favorit som många frågat vart jag köpt, den finns HÄR!

nancy4

Julkänslan hade infunnit sig hos Nancy, jag verkligen älskar deras hem! Fint, stilrent och varmt. Jag får alltid så mycket inspiration när jag har varit här. Så kommer man hem och möts av tredje världskriget. Phuuu det är väl underbart! Jag skyller på småbarnsåren och mera kärlek haha 🙂

Glöm inte bort att tävla om den superfina kaffemaskinen, bara en timma kvar nu! Snart drar jag en lycklig vinnare…

 1. Monica skriver:

  Ase jo tjena!! varför skulle hon inte få vara ego på sin egen blogg??? haha vem o hur ska man annars vara menar du så det faller dig eller alla andra i smaken??? Att folk bara orkar gnälla o klaga på tamefan allting! Seriöst!!!

 2. ina skriver:

  Härligt med vänner ♡ Jag läser gärna din blogg♡♡♡

 3. Ase skriver:

  Fint med bilder på din väns hem, trist med dit egofoande Madde. Nu slutar jag läsa denna blogg.

 4. Hej synd att barnen är sjuka nu När ska Tuva-Li börja på dagis är nog bra för Tuva-Li att få den sociala biten med andra barn Och få komma lite hemifrån Stor kram till er

 5. Malin skriver:

  Du är så himla inspererande 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..