Lycklig vinnare!

Nu har jag plöjt igenom allas tävlingsbidrag. Jösses vad bra ni är på att rimma, det var riktigt roligt att läsa men det enda jag har i huvudet nu är kaffemaskiner 🙂

Det vinnade rimmet lyder…

Då många här på bloggen färdiga rim tagit,
tänkte jag skriva ett eget och ropa YES när jag vunnit och er slagit;)!
Jag dricker fortfarande saft till fikastunden som en liten flicka,
men hoppas att denna maskin ska lära mig att kaffe dricka!
Jag vill verkligen med denna söta dryck sluta,
och istället kunna sitta med min älskade man och av en espresso njuta!
Jag tror att kaffe från maskinen Favola Plus,
smakar lika gott som en underbar puss!
Så denna kaffemaskin är för mig helt rätt,
och jag hoppas i denna tävling komma på plats nr 1!

Tessan

Stort GRATTIS!

Mejla dina kontaktuppgifter till mig madeleineilmrud@hotmail.se

Tack till alla som var med och tävlade ♥

 1. Tessan skriver:

  Du förstod mig nog inte riktigt Ida!!! Jag menar att det finns MÅNGA som läser bloggen men bara för att man läser behöver man ju inte kommentera! Så du ser ju inte antalet läsare genom antalet kommentarer som du vill ha det till! Och med tanke på dina kommentarer förstår jag faktiskt överhuvudtaget inte varför du läser den här bloggen…

 2. Ida skriver:

  Det är ju det jag säger, här var det många kommentarer eller inte… Töntigt detta. Förstår att du många tröttnat på denna ytliga blogg.

 3. Tessan skriver:

  Till att börja med: YES jag vann;)!

  Sedan en liten fundering till ”Ida”: Vad har antalet kommentarer med antalet läsare att göra? Jag läser Maddes blogg minst en gång om dagen, men kommenterar väldigt sällan!!

  God Jul!

 4. Inger skriver:

  Du vet kanske inte var det står . Ta reda på det och var inte oförskämd.Du är ute för att hela tiden ifråga sätta Madde vad vinner du på det bruden?? Nä bli en snäll tös så kanske Tomten hittar även till dig !! Ho ho♥

 5. Ida skriver:

  Varför syns det inte i antalet kommentarer att du har sååå många läsare som du skryter om? Är ju bara om det är något inlägg som upprör som många skriver enkommentar, annars är det ju väldigt lugn på den här bloggen. Det måste du ju själv ha märkt? Jag vet att du struntar i all kritik du får, jag blev bara nyfiken på detta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..