Min små prickiga korvar!

Godkväll i stugorna. Jag halvligger i soffan helt slut efter natten och dagen som varit. Jag berättade ju att Tuva-Li och gänget fått vattkoppor, och efter natten så vet jag nu verkligen hur jävligt det kan vara med vattkoppor! Uschaaan vad synd jag tycker om barnen, speciellt Tuva-Li som lider något enormt av vattkopporna. Hög feber och det kliar konstant hela tiden. Hon sov inte många timmar stackarn, Det blev många tårar och vi försökte trösta med allt.

Nu kör vi med det som många av er rekommenderade PoxClin. Jag vet inte om jag bara inbillar mig men jag tycker det har hjälp lite under dagen faktiskt. Jag hoppas verkligen det går över fort, om inte annat så kan det väl bli bättre tills julafton. Barnen var sjuka förra julafton också och vi vill ju inte att detta ska bli nån tradition.

tuvis1

 

Igår innan kliet började. En glad tjeja som älskar att plaska i diskhon …

Jag skulle ha åkt till Stockholm imorgon och träffat den HÄR snubben och festat loss på julfest i liljeholmen men det blev ju inställt för min del, inget ovanligt! Jag måste ha slagit rekord i år med flest inställda möten, tillställningar och fester ever. Men vad gör man haha slitermitthår. Nåja vad vore en bal på slottet jämfört med gos hemma med familjen, nää precis inget! Det kommer fler tillfällen 🙂

Imorgon på förmiddagen ska jag bocka av de sista julklapparna. Det blir en snabb tripp in till Linköping för att sen åka hem och laga alldeles för mycket julmat.

 1. Maria skriver:

  Hej!
  Härligt med jul! Synd bara att era små är sjuka. Jag såg att du beskrev hur lilltjejen hade det väldigt jobbigt med sina koppor. Har det inte gått över så ring till BVC eller vårdcentralen och be dem skriva ut receptbelagd medicin. Det gjorde jag när mina små fick vattkoppor. Kliet gick över direkt! Tror det var ”vanlig” allergimedicin de skrev ut. PoxClin tyckte jag inte hjälpte på dem alls. Bara ett litet tips! 🙂

 2. ina skriver:

  Ah så kom Maria in oxå väntade på dig 🙁 Ni följs ju åt ! Varför vara här på bloggen eftersom ni inte passar in.? Förstår inte att ni vill det när det är så illa.Vi som gillar bloggen stannar. God jul på er Ida och Maria.

 3. Maria skriver:

  Den här bloggen är en sorglig klubb för inbördes beundran.Oliktänkande blir anklagade för att vara avundssjuka och bittra,ni har aldrig tänkt på att alla kanske inte tycker so heliga fröken Ilmrud?

 4. Eugenia skriver:

  Ida du är instabil. Något lider du av. Du borde lära dig hur man uppför sig.

 5. Ida skriver:

  Ni borde skaffa ett eget liv istället för att reta er på allt hela tiden, mår ni bra av det? Ni säger ju emot er själva hela tiden, hur sjukt är inte det? Jag struntar väl i om det jag skriver passar andra läsare på bloggen. En del som skriver här borde lära sig att stava och skriva ordentliga meningar, är det verkligen så himla svårt?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..