Mitt i julstöket!

Hej kära läsare. Hur har ni det i stugorna? Har julefriden infunnit sig? Här är det full rulle. Igår lämnade jag sjuklingarna hemma och panikshoppade i Linköping. Hittade inte hälften av det jag hade tänkt. Tur jag har måndagen på mig att göra det sista som behöver göras.

Just i detta har jag en jazzig mister santa på högsta volym i vardagsrummet samtidigt som jag avnjuter en latte. Barnen skuttar omkring och lukten av gran sprider en härlig julkänsla i hela huset. Alla förväntansfulla och glada. Får ni upp bilden av en sån där kärleksfull julscen i en amerikansk julfilm? För det är precis så det känns. Jag älskart!

Man liksom andas in får tårar i ögonen och och känner hur fint allt är och hur jäkla bra man har det.

Vilken höst det har varit, och vilket år det har varit. Jag funderade på att skriva en årskrönika, den är rik på allt. Borde jag?

jul1

Syskonkärlek ♥

Lilla Tuva-Li är lite piggare idag men långt från bra. Vattkopporna tog hårt på henne. Men snart hoppas jag dom är ett minne blott.

bilder38

Nyfikna tjejer…

jul3

För att förtydliga hierarkin här hemma så köpte jag en ny kudde till soffan häromdagen ”Mummy rules” antagligen går inte budskaspet fram i alla fall haha men visst var den fin? Tycker alla mammor borde ha en sån, den finns på rusta 🙂

Kram

 

 1. Klara skriver:

  Ida därför att du är SÅ ELAK hela tiden!!! Men det förstår du inte tydligen stackare.Du måste gilla Madde iallafall eftersom du är här hela tiden. Så du kan skriva ditt skit.

 2. Ida skriver:

  Klara, detsamma till dig. Varför är du så arg hela tiden?

 3. Elli skriver:

  Hej!

  Jag undrar vart har ni köpt erat fina vita vardagsrumsbord?

  Hoppas du och alla de dina fina får en god jul!

  Hälsningar Elli

 4. Va mysiga bilder 🙂

  Hoppas att alla kryat på sig och att ni får en kanonfin jul!!!

 5. Klara skriver:

  Ida du kan dra ingen här saknar dig.Bye bye!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..