God Jul!

God Jul mina kära vänner ♥

Vilken dag, jag är slut som artist men otroligt uppfylld med kärlek en dag som denna. Barnen vaknade fulla av förväntan och lyckliga över att det äntligen var julafton.

julafton1

Barnen gjorde sig fina och alla var på sitt bästa humör 🙂

bilder41

julafton3

Colin bjöd på sig själv som vanligt vid matbordet. Barnen slängde i sig julmaten och längtade sååå mycket efter att tomten skulle komma. Men traditionellt så fick alla snällt vänta på att Kalle Anka skulle börja och att kaffet skulle bli färdigt.

julafton4

Men så äntligen kom han… tomten!

julafton5

julafton6

Det blev ett härligt kaos! Victor gick med på att vara tomte i år efter lite tjat. Jösses vad jag skrattade! Colin avslöjade honom direkt ”Mään mamma Victor är tomten” men sen blev han osäker på om det verkligen var tomten eller Victor, och jag tror faktiskt att han till slut trodde på att det var tomten.

Vi har lekt hela kvällen med fina julklappar. Apor, bilar, katter, Stiga hockeyspel, dockor och gud vet vad. Även jag fick jätte fina julklappar, jag måste varit riktigt snäll i år! Visar imorgon 🙂

Tradionellt så avslutade vi också med en film som jag vet många relaterar till mig, tomten är far till alla barnen. Jag älskar den! Jag blir så full i skratt när jag ser den. ”Nää men om vi skulle samla alla pappor och deras familjer på julafton så  kan vi fira som en enda stor familj!?” Alla skriker i kör ”NEEEJ”! Förstår inte varför? Jag tycker det vore jätte festligt! (skrattar hysterisk)

Hoppas alla har haft en riktigt fin julafton! Ta hand om varandra ♥

KRAM

 1. inger skriver:

  Åja Ida du är inte ett dugg bättre själv vad jag kan läsa. Det finns tydligen flera Idor och en är inte så trevlig. Att det är en massa tjafs här är att en del här är mobbare mot den som har bloggen, men det är ingen ide för Madde är starkare. Så glöm det. Kram Madde.♡

 2. Ida skriver:

  Ständigt dessa ”lovisa”, ”eugenia” och ”ina”, är ni de enda som läser och kommenterar den här bloggen? Samma personer som tjatar om samma sak och Madde bryr sig inte ett dugg, ungefär som vanligt då. Varför är det bara på den här bloggen som är så mycket tjafs, aldrig varit med om något liknande. Alla är så otroligt lättprovocerade och snabba att döma allt hela tiden. Skaffa er ett liv istället för att tramsa runt och tro att ni är något.

 3. ina skriver:

  Nu är det ju så att det är Maddes blogg inte Idas så lägg av!!! Inte är Marias heller, eller hur du Ida? Vet vem du är ska gå vidare med det här. Madde vänd dig till en som kan sånt här mejlar dig kram♡

 4. eugenia skriver:

  Ida vad kommer du själv med då ? Inget roligt det har jag sett.Men det tycker du tydligen eftersom du fortfarande är kvar här??

 5. Ida skriver:

  lovisa, du är en av de som jag kommer att anmäla. Är så trött på dig och ditt eviga tjat, vad är det som tynger dig? Mår du bra av att vara elak? Detta näthat är inte okej, men du verkar inte kunna läsa. Du bara maler på om samma sak dag ut och dag in. Varför kan du aldrig komma med något nytt? Så tröttsamt att se dig här på bloggen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..