ANNONS

En fin juldag med härliga nyheter ♥

/

Godkväll. Idag vaknade vi sent, trötta efter julafton. Barnen var också trötta, men när det vaknat till så blev det full rulle med alla nya leksaker. Jag fick för mig att börja städa. Det blev ett riktigt röj, och jag tömde grabbarnas rum på en massa grejer, trasiga bilar som de haft så svårt att släppa pussel med bitar som fattas och en massa annat.

Nu tänker jag bara njuta av dessa lediga dagar innan det är dags att röja bort julen. För visst är det mysigt med tomtar, glitter och levande ljus. Jag köpte ett litet bord på rusta och ställde under trappan, det blev jätte mysigt. Nu ska jag bara få på det gråa tyget på stolen också så blir det fint. När jag var på Ikea häromdagen så hittade jag två tavlor med fjärilar på som går i grått som kommer passa perfekt till hörnet.

bilder46

Har ni stoppat i er en massa onyttigt i jul? Det har jag och gud vad gott det har varit 🙂 Beach 2014 känns lååångt borta. Men det gör ingenting! Träningen kommer, jag hade tänkt att börja simma efter nyår och ta tag i kosten ordentligt. Mina försök till att komma tillbaka till träningen som innan har bara misslyckats då kroppen sagt ifrån och då har allt rasat direkt. Jag får ta små steg och ha tålamod.

bilder47

På eftermiddagen så åkte vi in till Vadstena för att träffa två av mina bröder hos lilla mamma. Hon bjöd på smörgåstårta och glass. Kusinerna lekte och busade. Vid dessa stunder så känner man hur tråkigt det är att man inte träffas oftare. Min ena storebror bor nämligen i växjö och vi ses alldeles för sällan. Sen har jag två större bröder i Halmstad också och vi ses nästan aldrig. Jag saknar dom jätte mycket och ska ta mig i örat och åka och hälsa på dom snart.  En bror har jag i stan i alla fall ”snyggRille” 🙂 Vi fick med några av barnen på bild idag,

kusiner2

11 kusiner ♥

kusiner1

kusiner4

”SnyggRille” fotograferar våran fina barnaskara 🙂

Mitt i glassen så fick jag reda på att min vän Petra blivit mamma till en liten Charlie. Åh så underbart! Jag är så glad för hennes skull. Hon ringde för en stund sen ”ryggbedövningen var helt underbar, jag var i himmelriket! Jag tänkte att det här var en baggis, jag förstår att folk föder barn på löpande band. Sen kom krystvärkarna och dom jävlarna hade ingen berättat för mig om. Ja du kom på tal, herregud du är ju inte klok i huvudet!” Nej det kanske jag inte är, men den smärtan är det värt, hundratusen gånger om!

petra

Stort Grattis min vän du kommer bli en grym morsa!

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00