Hårproblem!

Jag fastnade framför bravehart, borde gå och lägga mig men det är svårt att slita sig. Vilken kärlekshistoria. Det har varit hockey på burken i två dagar i rad nu synd bara att vi avslutade med ett silver.

Fick för mig att jag kanske skulle bli mörk igen, vad tycker ni? Alternativt så är det nog dags att klippa av sig håret. Sedan jag slutade amma så har jag tappat hur mycket hår som helst. Då menar jag massor! Jag som alltid haft så ”friskt” och starkt hår. Håret har aldrig varit så dåligt som nu. Tips på hårkurer för långammande mammor emottages tacksamt. En vän till mig tyckte att jag såg gammal ut när jag färgade håret mörkt sist (förlåtPetramendetdärkommerjagaldrigsläppa). Kanske ska peta i mig lite extra vitaminer? Gaah så ytliga problem egentligen,  men nått måste jag göra…

image

image

 1. Sofia skriver:

  Prova kosttillskottet TRX2, det är bra mot håravfall.

 2. Anna skriver:

  Wow så snyggt!:)

  Vad heter hårfärgen?

 3. Lena skriver:

  du passar i mörkt hår madde 🙂

  mvh lena

 4. Joel skriver:

  Vem bryr sig om håret.. Man tittar ju på snygga dig! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..