ANNONS

Hårproblem!

/

Jag fastnade framför bravehart, borde gå och lägga mig men det är svårt att slita sig. Vilken kärlekshistoria. Det har varit hockey på burken i två dagar i rad nu synd bara att vi avslutade med ett silver.

Fick för mig att jag kanske skulle bli mörk igen, vad tycker ni? Alternativt så är det nog dags att klippa av sig håret. Sedan jag slutade amma så har jag tappat hur mycket hår som helst. Då menar jag massor! Jag som alltid haft så ”friskt” och starkt hår. Håret har aldrig varit så dåligt som nu. Tips på hårkurer för långammande mammor emottages tacksamt. En vän till mig tyckte att jag såg gammal ut när jag färgade håret mörkt sist (förlåtPetramendetdärkommerjagaldrigsläppa). Kanske ska peta i mig lite extra vitaminer? Gaah så ytliga problem egentligen,  men nått måste jag göra…

image

image

36
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00