Kaos.

Vilken dag. Som jag hade längtat efter denna vardag så när den äntligen kom så var det som att en bomb slog ner. Kaoset var tillbaka! Och vet ni jag gillar det. Alla barn skulle iväg till skola och dagis. Alla förutom Charlie och Tuva-Li som fick vara hemma med mig. Charlie har en sådan förfärlig krupphosta och fick under dagen också feber. Tuvisen blev piggare under dagen så i morgon ska jag börja skola in det lilla busfröet. Hon kommer älska dagis! Det är bara jag som är larvig och tycker det är jobbigt, min lilla bebis ska vara själv utan mamma och pappa hela dagarna. Fy vad jobbigt.

Jag hade planerat att åka till Vadstena idag och ta tag i studion. Det är en del som ska göras där nu, det ska bli jätte kul! Jag letar fortfarande efter gamla ”persiska” mattor. Har inte hittat några som jag gillar. Det gör absolut ingenting om de är begagnade och om de inte är äkta. Ska kika runt lite bland loppisar när jag får tid tänkte jag. Kommer ni över några så får ni jätte gärna höra av er till mig 🙂 Alla tips är välkomna!

Men Charlies feber satte stopp för planerna. Vi låg i soffan och käkade isglass istället. Jag datorvägrade och bestämde mig för att inte plocka med datorn, befriande! Och så var det härligt att bara rå om lillkillen. På kvällen fick jag dock ett ryck och tog mig i örat hela vägen ner till simhallen. Simmade ganska många längder, men helvete vad jobbigt det var! Jag höll på att få en kallsup på köpet och skalleper på 65 år simmade om mig gång på gång. Jag försökte hänga med men det var ju lönlöst. Sen blev jag irriterad på honom för att han hela tiden i vårart motionsspår var tvungen att göra en egen simtur . Kom på mig själv med att skratta, shit vad grym han var”

Nu lär jag somna ovaggat. Imorgon är en ny dag och jag ska visa min fina julklapp som jag fick från Clarks, superduper göör snygg! Dessutom väntar ett gäng jobbmejl som jag ska ta tag i!

 

 

 

 

  1. Mormor skriver:

    Hoppas på ditt nya jobb håller tummarna för dig , lycka till

  2. Så länge du inte känner för att lämna din bebis, gör det inte!

  3. Åh, julklapp från clarks……..jag bara älskar clarks 🙂

  4. Amy skriver:

    Min svärfar har ett gäng persiska mattor i olika storlekar och färger mönster vi bor i Askersund maila om du är intresserad att kika eller vill veta mer !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..