ANNONS

Dunderhonung!

/

Älskade måndagen kom och tisdagen. Jag har inte gjort något annat än nödvändigt, soffan har varit min bästa vän. Det var ju väntat att febern skulle komma och det gjorde den med besked. Min mamma tipsade mig om en honung som heter Manuka honung. Den ska tydligen vara jätte bra mot halsont och förkylningar. Honungen har visat sig i medicinska försök ha en mängd fördelar. Nyckeln till detta är dess anti-bakteriella och anti-inflammatoriska egenskaper som hjälper till att bekämpa infektioner, matsmältningen, läka sår och är en utmärkt daglig tillskott för att upprätthålla ett robust immunförsvar och allmänt välbefinnande.

Raw manuka Honung
 Det kan vara värt att prova eller hur? På hälsokostaffären kostade 250 gram 364 kr ganska dyrt kan jag tycka men om det kan bota en halsfluss eller något annat som är på gång så skulle ju ett besök på vårdcentralen och penicillin kosta ganska mycket också. Jag provar gärna så i dag är det jag som åker och skaffar honung.

Tuva-Li såg framemot dagis idag igen. Hon var jätte trött när hon vaknade men blev snabb pigg när bröderna skuttade omkring och härjade. ”Dagis dagis dagis”

lek

IMG_0435

Micke lämnade Tuva-Li direkt igår, det hade gått jätte bra. Jag tyckte det kändes jätte jobbigt att lämna henne själv så fort. Micke tyckte jag var larvig och det kanske jag är. Det är nog lika bra att det inte är jag som lämnar 🙂

Den här veckan skulle ju jag åkt upp till Stockholm för att vara modell för LoveForever, istället får jag ligga hemma och kurera mig. Har ingen matlust överhuvudtaget, tvingade i mig lite soppa igår. Den enda fördelen med att vara sjuk skulle väl vara att man kan läsa en massa böcker och värma sig under en filt hela dagen. Men jag blir så rastlöst, det är så tråkigt att vara sjuk! Får väl hoppas på att den där dunderhonungen gör underverk fort!

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00