Gifterna vi trycker i våra barn och en ny favorit.

Har ju precis glömt bort att visa min fina nya väska från Clarks.nu, den är verkligen en ny favorit. Supersnygg och det bästa är att macbooken får plats i den också. Ni som känner mig vet att jag är svag för mönstrat 🙂

IMG_0382

IMG_0389

Kikade precis in på deras hemsida och såg att de har ett par zebrabyxor som är loosefit på rea 279kr – dagens bästa fyndtips!

Till något annat. Jag läste nyss en artikel om besprutade grönsaker. Fy fan, känner mig som världens sämsta mamma! Visste ni att en traditionell besprutad paprika i affären innehåller 29 gifter. Och att vindruvor är så kraftigt besprutade att 60% av dem har gifthalter som har omedelbar negativ effekt på hälsan.

Varför har jag inte inte läst på mer om det här? Dåligt! Nu blir det bara ekologiskt from nu. Slänger alla ”vanliga” grönsaker och tar med mig barnen och handlar ekologiskt!

 1. Ni bittra, tjuriga, avundsjuka och griniga människor som kommenterar. Så tragiska och patetiska ni är. Skaffa er ett liv och se dagen lite mer från den ljusa och positiva sidan. Såå mycket bättre ni skulle må. Stor kram på er. 🙂

 2. Manja skriver:

  I den kommunen där jag bor handlar skolorna mest med ekologisk mat och försöker undvika e-ämnen. Visst är det dyrt, men barnen är värda det!
  Själv försöker jag handla så mycket ekologiskt som möjligt, kanske har man inte råd att köpa allt ekologiskt, men något av det man handlar har man förhoppningsvis råd att betala någon krona mer för.
  Ju fler som handlar ekologiskt = varorna blir billigare. Alla kan hjälpa till efter sin förmåga!

 3. Inger skriver:

  Madde den väskan har jag den är så bra.Du vilka bombade brudar som gästar din blogg Ida verkar vara en riktig lömsk sak. Hur som helst go girl!! Vi ses snart. Kram.

 4. lisa skriver:

  Men då undrar jag ida varför är du då här och gnäller hela tiden ? Om det är så dålig blogg. Att du vill läsa Maddes blogg som är så LÅG det är underligt ida , Maria . Men du kan aldrig ge ett svar på det. Jag däremot gillar Maddes blogg och kommer att försvara henne mot avundssjuka nyfikna bitterf…or. Så vänj dig.

 5. Ida skriver:

  Ja så fort man komme med kritik så genast ryker försvarsadvokaterna ut och börjar tjata om att det handlar om avundsjuka. Den här bloggen håller en väldigt låg nivå, inte konstigt att kommentarerna blir därefter. Maddes enda intresse verkar ju vara att visa upp hur snygg hon är och hur mycket nytt hon har köpt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..