ANNONS

Gifterna vi trycker i våra barn och en ny favorit.

/

Har ju precis glömt bort att visa min fina nya väska från Clarks.nu, den är verkligen en ny favorit. Supersnygg och det bästa är att macbooken får plats i den också. Ni som känner mig vet att jag är svag för mönstrat 🙂

IMG_0382

IMG_0389

Kikade precis in på deras hemsida och såg att de har ett par zebrabyxor som är loosefit på rea 279kr – dagens bästa fyndtips!

Till något annat. Jag läste nyss en artikel om besprutade grönsaker. Fy fan, känner mig som världens sämsta mamma! Visste ni att en traditionell besprutad paprika i affären innehåller 29 gifter. Och att vindruvor är så kraftigt besprutade att 60% av dem har gifthalter som har omedelbar negativ effekt på hälsan.

Varför har jag inte inte läst på mer om det här? Dåligt! Nu blir det bara ekologiskt from nu. Slänger alla ”vanliga” grönsaker och tar med mig barnen och handlar ekologiskt!

33
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00