Fredagspuss ♥

En selfie. Den uttrycker dagen, torsdagen. Hann bara med hälften av vad jag skulle hinna, några sjuka barn hemma, ett annat barn som sörjer att hans bästa bästa bästa kompis slutat på dagis och flyttat, Victor hoppar på kryckor efter en liten olycka på gymnastiken och är numera ”handikappad” dessutom är jag fortfarande snorig och har haft en skitdag pga smärta i magen. Det som stör mig mest är att jag bara hunnit med hälften av vad jag skulle hinna. Lycklig är jag över att jag har så mycket att göra. Roliga och betydelsefulla punkter att checka av.

Jag har idag startat ett nytt projekt ihop med chefredaktören Emilia på Allt För Förälder något som jag kommer att jobba med helhjärtat och rent ideellt. Det gav mig en riktigt energiboost. Det är något som ligger nära inpå och som berör mig väldigt mycket. Till detta hör också att jag kommer ”jobba” ihop med min bror som gör det av precis samma anledning som jag för att stödja andra människor och för oss personligen för att hedra våran pappa som gick bort i cancer. Jag kommer berätta mera om det senare.

Imorgon ska jag på möte på förmiddagen och efter lunch ska jag hjälpa fina Linda som arrangerar BARNmässan i Karlstad. Tänk om vi bodde lite närmare varandra, det hade varit så mycket enklare. Men som tur är så har vi våra telefoner och datorer. Jag hoppas så många som möjligt kommer och besöker BARNmässan. Det är helt klart värt att åka till Karlstad bara för att besöka mässan. En rolig utflykt och en minisemester, jag rekommenderar verkligen att ni tar er dit Jag kanske skulle tävla ut några inträden? Läs mer om BARNmässan HÄR. 

wpid-IMG_20140116_215810.jpg

Jag har sett några av alla kommentarer. Jag vet inte vad jag ska säga? Så här är det jag vet att en del av er som kommenterar är samma människor. Ni förstår det är inte så smart när ni uppger samma mailadress fast ändrar ert namn. Mailadressen syns ju fortfarande och dessutom så ser jag allas ip-nummer som kommenterar och det är ju också detsamma även om ni byter namn. Så för mig är ni samma personer, frågan är bara vad ni vill med det? Jag respekterar olika åsikter och har därför tolererat att ni kommenterar precis som ni vill men det finns ju även en gräns för mig. Jag är sådan som inte gömmer mig bakom en datorskärm och är anonym, jag står rakryggad och står för vad jag tycker och tänker. Har jag starka åsikter om något eller någon så skulle jag kunna säga det face to face på ett respektfullt sätt. Jag äcklas av inbördesbeundran, sådana som slickar röv och som fjantar inför chefen eller kända människor. Tro mig när jag säger det, det finns några sådana inom den här bloggvärlden. Hur som helst det jag vill säga är, har ni åsikter och måste dela med er av dom så gör det men med respekt och framförallt stå för dom också annars kan ni fan hålla käften! Hoppas jag är tydlig nog och för er som bara vill provocera så måste jag göra er besvikna och säga att jag inte tar åt mig ett dugg. Ni slösar eran energi på mig förgäves, vilket i och för sig är smickrande. Och alla ni som skriver ”jag ska inte läsa den här bloggen mer” men som ändå  återkommer. Va tusan, läs inte bloggen då om ni blir så retade.

Jag läser att jag är ytlig och ofta bara uppdaterar med nya inköp hela tiden. Läs bloggen igen! Ja jag delar med mig av mode, kläder och inredning något som intresserar mig. Men jag bleknar i jämförelse med andra stora bloggare som ofta eller ännu fler gånger uppdaterar sina inköp och kläder. Många fina och härliga människor. Skriver ni detsamma till dom? Är de också ytliga? För jag personligen tycker det är jätte roligt att få ta del och inspireras av andra och skulle jag inte tycka det så skulle jag ju aldrig utsätta mig själv med att titta på det eller följa det.

Sen får jag ofta frågan hur har man råd att unna sig när man har en barnfamilj? Jag tycker det är en konstig fråga, för mig är det väl självklart. Om någon handlar något så tänker jag automatiskt att ”aha hon eller han har jobbat för att köpa det” Ingenting i världen är gratis allting kostar! Och jag precis som alla andra får ju jobba också. Det är en högst förutfattad mening att man är ”fattig” för att man har många barn. För nog kan jag tänka mig att många tänker så. Sen finns det ju hur mycket tips som helst på hur man kan handla ekonomiskt. Allt behöver inte vara svart eller vitt 🙂

Klockan drog visst iväg trots att jag lovade mig själv att lägga mig tidigt ikväll. Bäst jag tvingar mig själv uppför trappan nu! Det har blivit fredag och det firar vi med att skicka en fredagspuss till någon vi tycker om 🙂

Puss ♥

 1. Ella skriver:

  Hej Madeleine! Jag tycker du är fantastisk! Du inspirerar och kommer med många kloka tankar. Sorgligt så många sjuka människor det finns. De är bara avundsjuka. Du har en stor, härlig familj och verkar också genuint lycklig. Sådant sticker tydligen i ögonen på folk. Fortsätt och må bra, och skaka av dig alla dumheter som skrivs. Kram från en Mamma.

 2. Sofie skriver:

  Det finns en väldigt enkel lösning för er som ”retar” upp er på varandra, eller på denna blogg. LÄS INTE!
  Förstår att det naturligtvis inte är så enkelt, ni som skriver påhopp och icke konstruktiva saker VILL vara här o läsa för att ni ska kunna ta ut ert dåliga mående på någonting annat, i detta fallet Maddes blogg. Det kommer alltid finnas människor som både har det sämre och bättre . Till sist, många barn är inte lika med dålig ekonomi

 3. Lika skriver:

  Var och en får leva som man vill men visst bli man förvånad. Barn
  kostar och ju fler barn desto dyrare.
  Att vabba är dyrt och om man dessutom inte är högavlönad och jobbar deltid får inte jag heller ihop det. Hur finns det då utrymme för
  hög konsumtionstakt och dyra märkes varor?
  Det är bara enkel matematik och inget annat.

 4. Ida skriver:

  C, ja det kan ju du fundera på om du inte har något bättre för dig. Vad är det som får dig att tro att du måste läxa upp mig och tala om vad jag ska göra eller inte göra? Du kanske inte märkt det själv men nu har du ifrågasatt samma sak i varje inlägg du skrivit, nämligen varför jag läser bloggen, om jag mår dåligt av att vara här osv. Du verkar helt besatt. Jag fattar inte det, vad är det som gör att du engagerar dig så mycket i människor som du inte ens känner? Tönt.

 5. c skriver:

  En sista fråga till dig, varför upprepar du alltid det jag säger till dig, dock med andra ord? (Och som sagt, det var ett gott råd, går inte och grubblar över hur du mår eller inte mår så det behöver du inte oroa dig över. :))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..