Stjärnorna på slottet.

Söndagkväll och jag ska hänga tvätt. Som alltid dagen innan vardag så kommer alla på att ” amen det här ska ju jag ha på mig till skolan imorgon”. Det kommer aldrig förändras. Roligt att läsa om era ”kalasdebuter” om man kan kalla det så. Det verkar som många föräldrar tycker att det är okej att börja ha födelsedagskalas vid fem års ålder. Och jag kan inte annat än hålla med, jag skulle kunna vänta ännu längre precis som jag har gjort med Engla-Freja. Och även om andras barn bjudit in till kalas så har inte efterfrågan varit jätte stor ändå här hemma faktiskt. Jag tycker att det är lite hetshysteri över just det här med att ha kalas så tidigt. Känns mer som att det främst är för föräldrarnas skull. Engla-Freja fyller sju kommande vecka och nu ska hon få ha sitt första riktiga kalas.

Lovade att jag skulle visa lite bilder på tårtan vi blev inspirerade av igår, så här såg den ut…

marina1

Ni förstår ju vilka förhoppningar min lilla prinsessa har på sin tårta 🙂

Nu till något annat.

Har ni sett stjärnorna på slottet som går på svt? Jag såg det ikväll och blev helt taget. Och Maria Lundqvist, vilken kvinna! Jag är förstummad av hennes totala närvaro och hennes stora val i livet. Svårt att sätta ord på den genuina öppenhet som hon delade med sig av i programmet. Missade ni stjärnorna på slottet så tycker jag absolut ni borde titta på det. Det kanske går i repris? Hon berör och det känns i hela kroppen.

stjarnorna_maria

 1. Jo, den tårtan var fin. Var inte rädd för att färga, för det är så ytterst lite av ”skadliga” ämnen var och en får i sig, OM det nu ens är skadligt med karamellfärg.
  Egentligen skulle man väl inte diskutera Maria här på din sida, men DU nämnde henne och andra gör det i sina kommentarer. Jag nögillar inte henne. Men inte för att hon har en yngre man utan för jag tycker hon verkar ganska ”kall”. Men ärligt, man kan inte bedöma en person av några korta minuter på tv VAD jag däremot kan reagera på är att OM nån (inte nödvändigt hon nu då) levt ihop med en man i över 20 år, DÅ har väl DET varit ens livs kärlek, åtminstone så länge man är ihop. Men sen så träffar man en annan och DÅ (igen! !) så är det ens livs kärlek och man har aldrig varit så kär och aldrig haft det så bra….. Jag tycker det är litegrann att förringa den partner man haft innan. Man HAR ju älskat den personen och kanske hoppats på att det skulle vara livet ut. Kan man inte bara ta ett nytt förhållande för vad det är,,, nämligen detsamma som förhållandet innan var…. En livs kärlek..?

 2. eva skriver:

  Tyckte sjärnorna på slottet var bra med Maria, vill bara påpeka att hon själv i programmet sa att hennes största rädsla var att killen skulle lämna henne. Men dom lever i ett jättebra förhållande, som hon var glad över.

 3. Martina skriver:

  Den där tårtan såg ju riktigt god ut 🙂 de gjorde någon liknande på masterchef Australien fast där färgade de med godis av alla dess slag 🙂
  Men annapanna du måste ju känna Maria om du kan påstå att hon är förloraren och att hon har en rädsla av att bli lämnad? Bara för att hon är 50+ och han hälften så gammal behöver ju inte det betyda att det inte är äkta kärlek? Och bara för att du tycker det är fel och aldrig skulle göra det så finns det dem som följer sitt hjärta! Jag tror att av det jag sett av Maria så tror jag att hon tänkt över det förhållandet både en och två gånger. Och jag tror inte hon valt bort sina barn, tyvärr finns det folk som tycker det är ”äckligt ” att äldre träffar yngre. Men kan man inte vara glada för andra istället? Glada för att de är lyckliga och har ett bra liv? Oavsett vad det gäller i Sverige idag så ska det klagas. Var glad för allas skull, bara för att man inte känner en person kan man ändå glädjas. Tänk vad mycket roligare det blir om man som bloggare, arbetskamrat, granne ja vad som får ett grattis vad glad jag är för din skull. Jag tycker människor ska börja vara lite mer positiva överlag.
  Madde du är så genomärlig tjej och jag tycker du är så stark som Orkar fortsätta blogga även det stormar som mest privat med barn och sjukdomar och när folk tror de vet bäst. Nu har jag långt ifrån läst kommentarer på alla inlägg så jag har ingen aning om vad som sagts men det är ju bara att kolla på större bloggare också. Keep up. Jag är en följare som kommer följa med till den dagen du bestämmer dig för att sluta blogga 🙂

 4. Tårta är fin och säkert farlig:( fler använder socker pasta:( Nää! Altid gjort mina egna när barnen var små:) Maria! Suck!!! Patetist att skaffa en partet så ung och välja bort 1 av sina barn??? Farligt när tanter sätter in kniv och botox..tror dom blivit 25:( sorry! Min åsikt vilket inte beror på avund/svartsjuka…Jag är själv 55+ och tyvärr är dem som mejlar mig mest unga:( nej! jag vill inte ha en man lika gammal som mina barn…det skulle kännas äckligt…det innebär inte att jag vill ha en gubbe:) Maria går med räddsla att han träffar ny…har han inga barn blir det svårare….Maria är förloraren i förhållandet…

 5. Tack för tipset ang avsnittet med Maria på stjärnorna på slottet. Har aldrig tittat på det innan. Blev tagen och rörd, och kände mig mentalt och känslomässigt överkörd efteråt! Vilket ärligt, djupt, genuint och varmt program och person! Tack! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..