Tystnad…

När tystnaden talar…

IMG_0619

IMG_0624

”Tuva-Li vad gör du?” Nej inget svar, alltså något lurt. Även om hon vet att hon gjort något som hon inte får så lyser ögonen av lycka ”titta fint mamma?” Två minuter senare kom tårarna, kladdigt usch vad farligt! Hon blir stel som en pinne för hon vill absolut inte bli kladdig. I sin tur så kommer storasyster nerspringande från sitt rum på övervåningen ”Tuva-Li har tagit mitt nagellack IGEN” Hon är sju år men gapar som en hysterisk tonåring. Jag har alltid känt mig skonad från de här klassiska tjejsyskonbråken (som man hört talas om) eftersom jag är en pojkmorsa. YES jag kommer slippa bråken om skor, kläder och smink. Eller? Jag kommer ihåg själv,  jag tog alltid min storebrors Levis 501, mamma ville inte köpa mig ett par egna och även fast jag visste att Henrik skulle ”döda” mig så tog jag dom, och jag lyckades trots att han satt upp ett hänglås på sin garderob. Gaah vad snygga dom var och perfekta  till min slitna fruit of the loom tischa. Kan det bli så att jag inte undankommer dessa härliga syskonbråk i framtiden?

Så en liten uppdatering från gårdagens matkasse från citygross. Tror jag lyckades fenomenalt med middagen. Wilson tyckte att smaken var annorlunda men jätte god. Roligt att se barnens reaktioner på nya smaker. I sataykyckling är det nämligen ingefära och det använder jag mig inte så jätte mycket av i min matlagning annars. För mig blev det en ny favorit, varför har jag inte använt mig av romansallad i mina kycklinggrytor tidigare, såå gott!

citygross1

citygross2

IMG_0771

Ett enkelt recept och färdigkryddad  kyckling, voila!

IMG_0810

IMG_0807

Måste tipsa om att ni kan tävla om citygross matkassar på Allt För Föräldrars hemsida ni hittar tävling HÄR

 1. Ida!
  Jag vill enbart inleda med att säga att detta har inget med näthat att göra utan att diskussionen som spårar ur härleds till dina kommentarer. ”Det går ju inte bara att bestämma att det är mycket jobbigare att ha döttrar men del som läser den bloggen tycks inte förstå någonting. Jag tycker inte det är någon större skillnad att ha döttrar jämfört med söner.” Du får gärna tycka och tänka olika men det handlar på sättet du förmedlar det på. Här bestämmer du vad som är rätt och fel utan hänsyn till oliktänkande. Madde är provocerande och andra likaså – vad är din tanke bakom dina inlägg? /Elisabeth

 2. Terese skriver:

  Hej! Imorgon börjar Familjen Annorlunda på tv igen. Trist att ni inte är med men ska bli spännande och följa det alla fall. Du kommer väl se det?

 3. ina skriver:

  Ida 🙁

 4. c skriver:

  Ni har så rätt, Elisabeth och Millans värld.

  Det bästa är nog att vi slutar bry oss om att svara lilla Ida. Enda anledning till att hon läser den här bloggen är ju för att sätta igång oss, få igång tjafs. Hon kommer inte ge sig av sig pga att vi säger hur dåligt hon beter sig, det ger henne bara mer energi till att fortsätta tjafsa och försöka trycka ner andra. Tror hon börjat märka att folk har sett igenom henne, att det inte handlar om att tycka och tänka som hon vill, därför går hon på med pucko/tönt och dålig svenska. Hon kommer säkert fortsätta ett bra tag och försöka få igång folk och kanske få Madde att ta åt sig, men om alla bara struntar i henne så kommer det inte vara så roligt att försöka sätta igång tjafs.

  1. Ida skriver:

   C, nu har jag anmält dig för det är inte okej såsom du beter dig. Det du håller på är näthat och inget annat. Nu hoppas jag slippa höra något mer från dig. Du har sjunkit till en sådan låg nivå att det inte ens är värt att kommentera. Du bara upprepar allt jag säger, samma tjat i all oändlighet. Har tröttnat på det nu.

 5. lovisa skriver:

  Vad tråkig och tjatig du är Ida Maria! Hur är det i Stockholm?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..