ANNONS

Tystnad…

/

När tystnaden talar…

IMG_0619

IMG_0624

”Tuva-Li vad gör du?” Nej inget svar, alltså något lurt. Även om hon vet att hon gjort något som hon inte får så lyser ögonen av lycka ”titta fint mamma?” Två minuter senare kom tårarna, kladdigt usch vad farligt! Hon blir stel som en pinne för hon vill absolut inte bli kladdig. I sin tur så kommer storasyster nerspringande från sitt rum på övervåningen ”Tuva-Li har tagit mitt nagellack IGEN” Hon är sju år men gapar som en hysterisk tonåring. Jag har alltid känt mig skonad från de här klassiska tjejsyskonbråken (som man hört talas om) eftersom jag är en pojkmorsa. YES jag kommer slippa bråken om skor, kläder och smink. Eller? Jag kommer ihåg själv,  jag tog alltid min storebrors Levis 501, mamma ville inte köpa mig ett par egna och även fast jag visste att Henrik skulle ”döda” mig så tog jag dom, och jag lyckades trots att han satt upp ett hänglås på sin garderob. Gaah vad snygga dom var och perfekta  till min slitna fruit of the loom tischa. Kan det bli så att jag inte undankommer dessa härliga syskonbråk i framtiden?

Så en liten uppdatering från gårdagens matkasse från citygross. Tror jag lyckades fenomenalt med middagen. Wilson tyckte att smaken var annorlunda men jätte god. Roligt att se barnens reaktioner på nya smaker. I sataykyckling är det nämligen ingefära och det använder jag mig inte så jätte mycket av i min matlagning annars. För mig blev det en ny favorit, varför har jag inte använt mig av romansallad i mina kycklinggrytor tidigare, såå gott!

citygross1

citygross2

IMG_0771

Ett enkelt recept och färdigkryddad  kyckling, voila!

IMG_0810

IMG_0807

Måste tipsa om att ni kan tävla om citygross matkassar på Allt För Föräldrars hemsida ni hittar tävling HÄR

39
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00