ANNONS

Födelsedagskalas.

/

För sju år sen föddes en liten flicka som fick namnet Engla-Freja. Hon hade en mörk kalufs nästan svart och var en kopia av sin pappa. Nu är hon inte så liten längre och håret är inte alls så mörkt men däremot är hon fortfarande väldigt lik sin pappa.

Engla1

Det finns såklart en del saker som fröken fått ärva av sin mamma också. Hon är t.ex. en riktig teaterapa som gillar att spöka ut sig och hon är en jäkel på att dansa. Och gillar kläder och helst skulle hon nog vilja bli en Hannah Montana tror jag, eller som den nya favoriten Violetta.

Tidigt imorse sjöng vi med våran finaste stämma och gratulerade med paket.

engla2

Straxt efter kom farmor, farfar, faster och kusinerna. Jag fick stressa iväg till bagaren och hämta tårtan och sen blev det tårtfrukost. Ja för så är det, fyller någon så kommer släkten från Linköping tidigt som sjutton på morgon och då är det bara att upp och hoppa. Och lagom till man vaknat till så är dom på väg hem igen, jo för hunden har ju varit ensam i en hel timme eller två. Det var faktiskt så jag träffade Mickes föräldrar första gången. På den tiden bodde Micke i Linköping, vi hade varit ute och festat och det sista Micke säger till mig innan vi somnar är ”bara så du vet så kommer morsan och farsan tidigt imorgonbitti för jag fyller år!” Haha jo säkert tänkte jag, men mycket riktigt ringde det på dörren 07.00 på morgonen därpå. Jag höll på att dö och ville helst gömma mig under täcket tills dom hade gått eller alternativt  gömma mig i duschen. Jag valde det sistnämnda. Men efter sådär en timma i badrummet så övervägde jag att komma ut för att inte riskera att bli uppfattad som en knäppis som låser in sig i badrummet. Jag kommer aldrig vänja mig vid dessa morgnar  haha.

Vi avnjöt en god kvällsmat med ännu mera tårta, fast denna gång varm smörgåstårta.

engla3

engla4

Colin är visst också en riktig teaterapa, han ser ut lite som Kalle Anka. Engla-Freja sa vid bordet att hon haft en fin födelsedag men hon längtar efter att mormor och morfar ska komma också, så ser hon framemot sitt första riktiga kompiskalas som hon ska ha nästa helg.

Nu sover alla barn förutom de två äldsta. Jag ska sätta mig och måla en stund och bara koppla av , imorgon är det fullt upp igen 🙂

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00