Ombyte förnöjer.

Godkväll. Såg ni säsongens första avsnitt av Familjen Annorlunda? Jag kikade lite grann mellan kvällsgörat. Roligt att få följa två nya familjer och härligt att få se Mirka och familjen. Det känns liksom lite extra i hjärtat att få se de man känner. Blev lite blödig när jag såg tolvan födas och hallå Mirka sådär snygg får man inte vara när man föder barn. Det var precis som på film. Hon såg nysminkad ut och strålade. Det var jätte fint och jag blev verkligen rörd. Vad tyckte ni om avsnittet och familjerna?

Det har varit en seg dag. Hann med ett sjukhusbesök, utvecklingssamtal och ett minst sagt sjukt samtal. Jag blir så bestört orolig över hur människor funkar idag. Hur en del verkar vilja gå in för att förstöra för andra. Kom inte och säg att jag får skylla mig själv för att jag har blivit offentlig. Det köper jag inte! Jag säger som Grynet ”Ta ingen skit” och det ska man inte. Jag har som många av er sett mer eller mindre blivit stalkad här på bloggen av otrevliga kommentarer och människor. Dessa har också skickat brev till mina närmaste och skrivit den ena sjuka saken efter den andra. Kränkande påhopp och falska rykten. För ett par dagar sedan fick jag höra att jag minsann varit på en krog i Linköping med en karl, jodå personal på Harrys i Motala hade sett mig. Men i själva verket så hade jag inte ens lämnat lägenheten den dagen, jag låg nerbäddad under en filt med feber. Det senaste jag hörde var att något här i stan haft ihop det med Måns Zelmerlöw i helgen, men hörrni det var inte jag!

Förlåt att jag tråkar ut er med mitt skit. Känns bättre att skriva av mig antar jag. Jag har helt fantastiska vänner runtomkring mig som ger mig energi. Jag vet nu vilka som är mina riktiga vänner, och jag har lärt mig den hårda vägen vilka som låtsas vara mina vänner. I nöden ni vet då prövas dom…

Lurar lite på om jag skulle byta ut min header, kanske till någon av dom nedan? Ombyte förnöjer och jag skulle gärna se en förändring. Vad tycks om nya bloggen då? Ett snabbt diskret byte. Känns fantastiskt roligt att vara toppbloggare på Allt För föräldrar. Gillar redan mina nya läsare och mina nya bloggkollegor 🙂

wpid-IMG_20131030_092641.jpg

wpid-IMG_20131104_123107.jpg

 1. Nästa gång du ”hänger”med Måns så kan du skicka han till mig. En riktig munsbit det där 😉 Helt rätt Madde, ta ingen skit!

 2. Baksidan av att bo i en liten stad där alla vet vem alla är…
  Sen verkar ju folk mer roade av andras liv än deras egna när helgen skall summeras vid frukostbordet på jobbet, måndag morgon.

 3. Helena skriver:

  Så himla dumt. Det där med att du varit ute med en annan karl. Precis som att det inte skulle gå att kolla upp. Som att du låg hemma med feber t.ex. Fin blogg, jag har kollat förut någon gång, men jag kollar sällan på datorn hemma, så har inte blivit av att jag läst dig. Kram på dig! Helena

 4. nedy skriver:

  Jag såg också första avsnittet igår! Så roligt att kunna följa den igen! Tänk att det gått ett år sen jag först såg er familj! 🙂
  Usch vad det kan finnas för människor… de har inget eget liv minsann..
  Jag tycker det är bra att du skriver av dig på din blogg, det är ju din egen blogg och jag brukar också skriva av mig på min blogg. Skönt att sätta ord på det man känner.
  Vad gäller layouten håller jag med ”Kärringen i Skogen” att texten är lite för utspridd, kan bli lite snyggare med ”smalare yta”.

 5. Din blogg är det väl absolut inget fel på, men däremot formatet,, jag tycker teten srpids över för stor yta på skärmen. Bättre på nåt sätt när den ligger lite mer ”vänstercentrerad” och kanske bilder och annat ute till höger, men men.. du frågade.. Jag svarade.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..