ANNONS

Känslor.

/

Idag fattade jag penseln och förmedlade känslor. I vår planerar jag en vernissage i min egna studio i Vadstena och den ska heta just Känslor. Det är långt ifrån mina ugglor och mera jag, mitt innersta jag. Alltid sårbart att ge av sig själv men det känns äkta.

IMG_0938

I helgen ska jag flytta över så mycket material som möjligt till ateljén och förhoppningsvis äntligen renovera klart så jag kan börja jobba där på riktigt. Ska bli superkul!

Nu ska jag hämta ett efterlängtat paket på maxi och bråka med mina busiga tvillingar på dagis. Alltid samma visa när vi ska åka hem. De kan inte ta på sig, de måste göra hundra andra saker och blir den ena färdig före den andra så finns ju möjligheten att hitta på bus. Sen är man genomsvettig och har fått ett riktigt träningspass. Bara att kavla upp ärmarna och ge sig in i fighten! Någon gång måste morsan vinna 😉

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00