ANNONS

Årets fest!

/

Vi har en sån där dag, nivetensåndärdagdåmanbaravillgörafulaminerdag. Men det är ju fredag och det är ju alltid något.

Jag ska på mellofest i Stockholm nästa helg med en bunt härliga människor. Ska verkligen bli jätte roligt! Fest i all ära men hallå en hotellnatt utan nattning av barn och hundra måsten. Åh vad härligt! För att inte tala om hotellfrukosten. Jag är värd det! Man vet att man är småbarnsförälder när man drömmer om att sova 🙂 Vardagslyx utöver det vanliga.

Men jag älskar fester! Från början skulle vi egentligen haft en coopsponsrad mellofest här hemma. Då en eventbyrå skulle fixa ljud, ljus, discokula, dekor, och ekologisk mat från coop med en alldeles egen kock och serveringspersonal. Vi skulle dessutom haft en alldeles egen mingelfotograf. Visst låter det fantastiskt! Men istället så flyttades festen upp till kontoret på Allt För Föräldrar där jag får umgås med alla mina bloggkollegor en hel kväll istället! Vilken mellofest vi kommer ha! Tjohoo 🙂

Eftersom jag gillar mina bloggläsare så tycker jag det vore grymt om ni också kunde få ta del av festivalfesten. Vad sägs om att bjuda in melodifestivalen hem till vardagsrummet till den stora mellofinalen den 8 mars? Få en maxad ljudupplevelse men rätt ljus och någon som passar upp med festmat. Det låter som det är för bra för att vara sant, jag vet. Men det är sant! Nu kan ni vara med och tävla om just en sån här magisk mellofest. Det enda som krävs är…

– Lägg upp en bild på instagram som visar hur det ser ut hemma hos dig när mellostämningen är på topp!

– Skriv en kort motivering samt ange bostadsort. Hashtagga med #coop #totalfestival #melfest och #affmello

– Tävlingen avslutas tisdag 11 februari och vinnare väljs onsdag 12 februari.

– Glöm inte bort att du måste ha öppen profil på Instagram för att vi ska kunna se ditt bidrag!

Tävlings vilkor hittar du här

Det vanliga dilemmat inför fest är att jag måste ha på mig något också, för säkerhets skull liksom haha. Men vad? Ska jag slå på stort och tänka gala? I vilket fall så åker mustaschen med… Jag är alltid rolig med mustasch. 

image

image

image

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00