Sommarlov!

Äntligen är det sommarlov!

Som barnen har väntat på att få ledigt från skolan. Och det här sommarlovet känns det extra speciellt för Victor har slutat nian. Jag är så otroligt stolt över min ”lilla” kille som gått ut nian med fina betyg trots sin skoltrötthet. Han har jobbat på som en tok för att höja sina betyg och han klarat det! Det känns som vi har vunnit det största priset man kan vinna. Jag är världens stoltast mamma.

Vi firade med tårta och saft!

skolavslutning13

Victor skulle träffa sina klasskamrater och slängde snabbt i sig tårta och bytte om. Vi bestämde oss för att åka till hundbadet med Devil, ni kan ju gissa om den lille vovven blev glad.

skolavslutning14

skolavslutning5

skolavslutning6

skolavslutning10

skolavslutning11

skolavslutning8

Både barnen och Devil hade roligt.

Imorgon är vätterrundan. Jag hade hoppats på att jag skulle få heja på min bror som också ska cykla med Ride Of Hope men tyvärr så var han tvungen att åka till USA för att jobba. Men jag ska såklart heja på hans team som ska ta sig runt vättern. Brorsan får istället ladda för det stora loppet i England när de cyklar för barncancerfonden.

Klockan är ganska mycket nu och jag borde gått och lagt mig för länge sedan, men Oliver är i Göteborg med sin fritidsgård och kommer hem sent inatt och jag har lovat att hämta honom. Jag håller mig vaken med att surfa omkring på nätet på jakt efter ett nytt vardagsrumsbord. Lite sugen på ett marmorbord som jag nämt innan. Vi får se vad det blir 🙂

 1. Verkligen super fina bilder du tar. Härligt! 🙂

  Vad är det för kamera du använder?

 2. Erika skriver:

  Underbart härlig bild på Engla-Freja!

 3. Malla skriver:

  Finns det hundbad i Motala? Vi bor i Tranås och här finns inget så vi vet inte vart vi ska åka med våran Golden som älskar att bada 🙂
  Kram

 4. Eva skriver:

  Ang. bord, välj inte ett marmorbord så länge ni har småbarn, vi hade ett tidigare och jag inte räkna alla gånger nån ramlade och slog sig illa tom med blodvite och fick sy.

 5. Jenny skriver:

  Hej. Jag läser din blogg nästan varje dag men har en liten fråga. Vart har eran lilla hund tagit vägen? Har jag helt missat att du har skrivit nåt om det?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..