Sommarlovslek!

Igår var det varit en riktig mysdag för Engla-Freja. Hon lekte med sin vän Isac. Som bara är en vän är noga att tillägga. Så söta de är. Vi hade bestämt att barnen skulle få bada men jag och Engla-Freja kom aldrig iväg till badet. Hennes ena toffel var borta och hon grät floder. Efter mycket om och men så gick hon med på att ta några andra skor. Isac hade redan hunnit åka hem då så vi bokade om lekdejten och åkte till leklandet istället. Och efter ett tag så glömde hon bort  sin förlorade toffel (sommåsteligganågonstanshärhemma) och blev glad igen.

leka

Jag försökte bara ta det så lugnt som jag bara kunde, men så blir det visst aldrig. Jag tycker jag var överallt igår. Och jag var nog lite för aktiv för mitt egna bäst för senare så fick jag förvärkar igen. Jag fick lägga mig på soffan en stund och det blev bättre. Skönt när vilan faktiskt hjälper.

Idag ska vi ha födelsedagskalas. Så jag ska fixa med lite presenter, tårtor och ballonger.  Och om jag hinner så ska jag visa er min fina åkpåse som jag köpte av en dagisfröken häromdagen. Jag är totalt såld på den. Det är en Elodie details åkpåse.

Kram på er ♥

  1. Åse skriver:

    Skulle Isac kunna vara annat än vän till din E-F?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..