När syskonen förbereder ♥

Nu är vi hemkomna från fotbollen. Vi hade jätte trevligt som vanligt och skrattade oavbrutet. Jag måste dock säga att jag är lite avis på att jag inte kan vara med och lira. Jag försöker ”dutta” med fotbollen lite vid sidan av planen men har ingen bollkänsla överhuvudtaget just nu dessutom så gör det skitont vi varje rörelse. Även om jag vet om det innan så måste jag ju likt förbannat prova varje söndag när vi träffas.

Jag får hålla mig till lugna aktiviteter som att fixa med allt inför lillans ankomst. Igår satte vi ihop babysittern. Lite tidigt kanske men jag kunde inte hålla mig. Jag hade bestämt mig för en mamaRoo för länge sedan. Såg den för första gången på Allt För Föräldrar shoppen och blev jätte nyfiken. Hörde runt bland mina vänner och många tyckte den var bra och speciellt de föräldrar med barn som haft kolik och magproblem. Där blev jag såld på direkten. Nu ska jag inte säga att jag får ett kolikbarn för det vet man ju aldrig innan. Men nästan alla våra barn har haft lite magproblem i perioder. Victor och Charlie hade utan tvekan kolik och det var en pärs! MamaRoo sittern kostar en slant men jag kan säga att om det hjälper så är det värt varenda krona i världen. Tror flera föräldrar med samma problem kan hålla med mig.

mamaroo1

mamaroo2

Alla i familjen ville vara med och hjälpa till att sätta ihop EmmyLous babysitter. Jag tycker det är viktigt att man låter syskonen få vara med och förbereda också.

mamaroo6

mamaroo5

mamaroo3

mamaroo7

MamaRoo har fem olika rörelseinställningar som gör att man kan individanpassa dom till respektive barn. Förutom rörelseinställningen så kan man även reglera dom med olika hastigheter. Välj rörelsemönster som liknar: Åka bil, Kängurun, Träd gunga, Rock a bye, ocean och halvligga.  MamaRoo har även ljud som lugnar barnet, välj mellan fem olika naturljud eller favoritmusiken om man kopplar in sin telefon/mp3. Jag som älskar musik och som väldigt ofta spelar har nog vant lillan i magen med en viss musikstil. Ska bli roligt att se om hon reagerar på musiken.

Allt börjar i sin takt att bli färdigt nu. I morgon ska jag mejla ang min barnvagn. Försöka knåpa ihop ett mejl på engelska som brukar bli på svengelska. Tacka vet jag google translate. Hoppas jag får pimpa till vagnarna snart. Det är väl i princip det jag har kvar att göra nu. Längtar så mycket efter henne och jag räknar ner. För varje dag som går så kommer jag en dag närmre mitt lilla hjärta ♥

PS. Ni hittar babaysittern

  1. Emma skriver:

    Det var då en babysitter! Kostade ju en del 🙂

  2. anonym skriver:

    Ja den var dyr men du kan ju sälja den sen:)

  3. Emma skriver:

    Häftig babysitter/vagga!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..