Mitt Paris ♥

Hon har inte kommit ännu. Men det spökar. När Tuva-Li skulle komma gick jag så här i två veckor innan hon äntligen valde att titta ut. Men jag ska inte behöva gå så här, jag har blivit lovad en igångsättning.

Det är så mycket som far igenom mitt huvud just nu. Men jag försöker koppla bort allt men det är inte lätt alla gånger. Jag har försökt läsa men det känns inte alls avslappnande. Igår målade jag en stund istället. Lade ut tavlan på instagram och vad glad jag blev av allas kommentarer,  tack alla ni som gillade den. Många som vill köpa den och jag har fått hur många mejl som helst. Jag som skulle ta ”semester”, vad är det egentligen haha? Det är ju jätte roligt att så många vill ha min tolkning av Eiffeltornet så idag har jag varit i kontakt med mitt tryckeri (trots att de också har semester) och vet ni snart kommer ni kunna ha ett alldeles eget print av min tavla. Priset kommer ligga på 349kr. Jag vet att några av er vill ha orginaltavlor och i mån av tid så kommer jag ta emot beställningar på det.

Ni som vill förhandsboka ett Eiffeltorn får gärna mejla mig madeleineilmrud@hotmail.se (glöm inte bort att det är .se i slutet, många skriver .com istället och då kommer inte mejlet fram)

Många idéer till hösten. Och jag hoppas ni kommer att gilla dom ♥

wpid-img_20140804_165902.jpg

Nu ska jag ta en stund för mig själv och besöka världens finast pappa som idag skulle fyllt år. Det har gått 10 år sedan han lämnade oss men det känns fortfarande som det var igår…

 1. Du borde absolut satsa på konsten, du är ju riktigt duktig. Det märks att du hade en väldigt nära relation till din pappa, du skriver alltid så fint om honom. Vad spännande att det snart är dags, kommer säkert gå jättebra med allt.

 2. Hej Madde!
  Jättefina tavlor verkligen! Och tack för en trevlig blogg, jag går in varje dag och läser din blogg!
  Jag hoppas att du hade en fin stund hos din pappa innan! Jag har själv också förlorat min pappa i februari i år i en ålder på 66 år gammal, han fick förra året i januari diagnos aggressiv hjärntumör. Det gick fort dom 3 sista veckorna. Jag har fortfarande svårt att förstår att han inte finns kvar längre. Jag hade en önskan och det var att han skulle få uppleva min 30 års dag som var i Mars men tyvärr blev det inte så. Jag mår inte alls bra och jag har svårt att hantera sorgen efter pappa.
  Tack ännu en gång för en trevlig blogg Madde och hoppas att lilla EmmyLou tittar ut snart!

  Kramar Linda

 3. Åhh sååå fina!!!!! Jag vill jätte gärna ha båda 🙂

  Min mamma har ett liknande Eiffeltorn på tavla som hon köpte i Paris för 15 år sen. Var tvungen att visa henne och det är verkligen jätte likt! Men jag skulle jätte gärna ha ett just för att det är målat av dig <3

 4. Har också sett detta Eiffeltorn förut. Fast i Paris 😀 Tror det är en ”klassisk” tolkning! Supersnyggt! Jag gillar tavlan med klänningen!

  Förresten har du sett att dina ugglor görs exakt efter dina målningar typ överallt nu? Du skulle tagit patent på dom så skulle du varit rik nu 😉 Kommer ihåg när ni var med i tv för ett par år sen, visste att dom skulle bli populära!

  Kram

  1. Tur att verkshöjden inte är så hög i dessa motiv. Svårt att få upphovsrätt till Eiffeltorn och ugglor liksom 🙂 Men jag håller med Moa jag skulle också vilja ha en tavla av dig, för att du har målat dessa!

 5. Jag skulle vilja ha tavlan med klänningen. Skulle göra allt för att få köpa den! Den skulle passa så bra över mitt marmor bord jag har i hallen. Kommer du måla den i svartvitt också?

 6. Oj så fint, du har verkligen talang!

  Jag har en fräck fråga, håller på att inreda hemma, och vi kör på mkt pastell, sen älskar jag fåglar. Tänkte fråga, skulle du kunna måla en ”pastellfågel”…fri tolkning 😉 Hur mkt kostar din konst?

  KRAM och ser fram emot att få ”möta” er nya lilla familjemedlem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..