Omtanken ♥

Nej hon har inte kommit. Och det är inte med vilja som jag inte uppdaterat er. Jag har mått riktigt dåligt och har inte haft  varken ork eller kraft att att ens titta på datorn. Illamående och värk i kombination med trötthet har fått mig helt ur balans. Ni som följt mig länge vet att jag skulle opererat mig innan jag blev gravid. Jag har en knöl i magen som egentligen inte har stört mig något alls under graviditeten, men nu när bebisen är färdig för att komma ut och huvudet ligger fixerat så har jag känt av den där helvetesknölen. Det gör ont ändå liksom, men nu gör det ont. 

Idag var vi inne i Linköping och träffade en överläkare som klämde och kände. Jag ska inte behöva vänta mera, det är dags att slippa värken. Om hon inte kommer självmant i helgen så vet jag åtminstone att jag har mitt lilla hjärta i famnen senast nästa vecka någon gång. Det får mig att stå ut. Men det är tungt just nu på alla plan.

Jag hoppas ni ursäktar min frånvaro. Jag försöker uppdatera så mycket jag bara kan. Desto fler uppdateringar blir det så fort jag känner mig piggare, har ju massor att berätta.

Tack för alla fina kommentarer och omtanken ♥

 1. Usch din stackare <3 styrke kramar!!
  Inväntar min tredje tös, hade BF igår och jag tycker det är jobbigt nu :/ kan förstå att det är jobbigare för dig om man inte mår bra heller 🙁 Lycka till när det sätts igång 😀 kram Millan

 2. Snart e hon här eran älskade tös <3 Idag ska vi åka till Östergötland för vi ska på dop i Mjölby i morgon då mina barns kusinbarn döps. Lycka till & ha det bra, kram

 3. Vila är vad du behöver inte uppdatera oss bloggare vi som är trogna väntar så gärna till du mår bättre å din Emmy-Lou är här. Hoppas att du nu mår lite bättre. I nästa vecka har du din lilla här. Å då kan du ta fight mot knölen så du snart slipper den. Många kryakramar från västkusten.

 4. Du behöver inte be om ursäkt över att inte ha uppdaterat oss följare 🙂 Vila och invänta bebisen. <3 Vi följare finns kvar och väntar på spänning till du skriver och berättar att du lilltjejen i din famn.. / lycka till kram

 5. Massor med styrkekramar till dig Madde och vila du upp dig! Det förstår man att du behöver vila dig med den smärtan! Du uppdaterar när du känner att du har ork och kraft! Det förstår vi! Krya på dig Madde och lycka till med förlossningen!

  Kramar Linda!

 6. Skickar många styrkekramar och hoppas du snart mår lite bättre. Se till att vila så mycket du kan, bloggen kan vänta. Lycka till med allt nu.

 7. Hej Madde !
  Brukar inte kommentera , har tänkt flera dagar att nu har hon fått.Hoppas för din skull att det blir snart så du får må bra.Lycka tiil när stora dagen väl kommer.

 8. Tråkigt att du inte har mått bra =(
  Låt bloggen vara och tänkt på dig själv och vila inför förlossningen <3
  Lycka till när det blir dags!
  kram

 9. Jag har inte följt din blogg så länge, men blev lite orolig när du inte skrev. Skönt att det är bra med lillasyster. Jag beundrar att du orkar med allt. Trots 8 barn klarar du av att pynta hemmet och hålla dej själv fin. Hoppas att lillasyster snart kommer, så du slipper värken. Ska bli roligt att se henne. Kram.

 10. Hoppas du mår bättre snart och lycka till när det startar! Fick min första lilla flicka för 3 månader sedan och har läst din underbara blogg länge! Kramar från en trogen läsare i Mjölby.

 11. Stackare som inte mår bra 🙁 men nästa vecka har du lillan i din famn <3 vi trogna läsare är kvar och vila och ta hand om dig och blogga när du har tid och ork till det 🙂 ta det lugnt o ta hand om dig 🙂
  Kram!! 😀

 12. Eva, lägg av!! Visa lite medkänsla istället för att komma med pikar. Du måste ju vara dum om du tror att det beror på att Madde vill få fler läsare till bloggen.

 13. Jag tycker inte Evas kommentar var dum,hon skojade nog lite bara…Svårt o se miner över datan men jag tror faktiskt de var just så.
  Väntar med spänning på uppdatering:så nyfiken hur denna lilla kmr se ut 🙂
  Take care

  1. Monica, ja det var ju ett jättekul skämt i så fall. Och det var ju inte bara jag som tolkade det som en pik. Om man nu skojar får man väl skriva det på ett sätt så alla fattar det. Finns inget i Evas kommentar som tyder på att det var ett skämt, jag gissar på att det var en pik från hennes sida. Varför vill du försvara sådant? Tycker du synd om Eva för att hon får kritik?

 14. Ja jag vet ju inte hur hon menade men de var min gissning o mina tankar. Jag försvarade inte henne men skrev vad jag trodde: två skilda saker.
  Sen anser jag inte att världen gått under för folk har lite åsikter.God ton kan hållas trots man tycker o tänker olika.

 15. Men snälla ”Madde-Maffian”, nu får ni väl ändå ge er???? Okej om Madde själv tyckte att nån uttryckt sig dumt men nu går ni in som nån jäkla levande vägg så fort hon inte stryks medhårs!! Alla bloggare vill väl ha många läsare och har sina cliffhanger-metoder, det är väl liksom meningen med det hela?? Någon påpekar detta och får värsta drevet mot sig! Ge er och skaffa er ett liv, tror nog Madde kan försvara sig själv om det skulle behövas!
  Lycka till med den stundande förlossningen nu Madde, som du bara hintar om på bloggen och inte säkert inteee aaaaalls för att hålla folk nyfikna och kika in och kommentera regelbundet! 🙂 Nu tar vi fram chipsen och väntar på drevet. Kram

  1. Catta, och nu vill du förstås att folk ska hålla med dig om det du skriver. Ge dig och skaffa dig ett liv istället för att låta sur och otrevlig. Du är ju precis lika korkad själv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..