Svårt att förklara med ord!

Okej extremt uttråkad. Rullar tummarna, skickar barnsliga mms till mina vänner i hopp om att få skratta lite. Och det har jag gjort! Therese Wickman fick mig nästan att kissa på mig av skratt alldeles nyss. Mellan varven har jag ont. Och jag lovar jag ska skriva av mig sen när det är klart, just nu orkar jag inte. Är väldigt glad för alla som hör av sig och undrar men på nått sätt så blir man liksom lite stressad över det. Så just nu släpper vi det.

augusti25

Magen är minsann kvar…

Det gör inget egentligen. Jag har gjort en deal med mitt tålamod. Har jag gått så här länge vilket inte är fulltid ännu så kan jag gå lite till. Dessutom så hinner hon kanske växa på sig lite också. Jag brukar få ganska små bebisar. Och hennes välmående är viktigare än mitt. Jag skulle egentligen blivit igångsatt i tisdags… Åh helt plötsligt så kommer jag in på graviditeten igen. Nej jag ska sluta, vi tar det sen.

augusti23

augusti20

Förutom att jag är extremt uttråkad så känner jag mig just nu väldigt glad. Även om jag kan erkänna att humöret svänger ganska fort. Och hösten kommer att bjuda på så mycket roligheter så jag spricker av längtan.

Nästa vecka åker jag till Växjö för att vara med på den stora cykelfesten som Ride Of Hope anordnar och då får jag krama om min bror igen och presentera insamlingen som jag och Sahara Silver gjort där vi samlade in pengar genom vårt armband. Ni som missat armbadet kan se armbandet på bilden ovan. Igår såg jag en film på resan han gjorde med sitt team, jag bölade som ett barn. Alla som är delaktiga i denna insamling till barncancerfonden har på ett eller annat sätt någon koppling eller anledning till att de faktiskt är med och kämpar för denna insamling. Och efter att jag sett filmen så kan jag känna ansträngningen ända in till benmärgen. Det är svårt att förklara med ord vad jag känner, men jag är så stolt. Så in i helvete stolt över min bror som var en av dom som låg i täten och drog. För våran pappas skull har han gjort det här. Och vi kämpar för att ingen ska behöva gå igenom detsamma som han gjorde, allra minst ett barn. Ni måste se filmen!

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=MwfqWnxELi8′]

Som vanligt så funkar det inte att lägga in youtubeklipp MORR! Så jag får bifoga länken istället, bara klicka direkt på den så kommer ni till filmen!

https://www.youtube.com/watch?v=MwfqWnxELi8

  1. Klart man blir nyfiken över varför du inte blev igångsatt. Förstår att du är riktigt less på att vara gravid men det är så häftigt när man vet att det inte är så lång tid kvar.

  2. Så himla bra och fint beslut! Detta skall ju bli din sista förlossning och jag håller alla tummar att det blir den bästa!
    Förutsättningarna för att den blir just det är skyhögt mycket större om den får komma igång spontant…och du vet ju…det gör den!

    Kramar <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..