Man ska aldrig säga aldrig.

Svårt att somna på kvällarna. Tycker jag aktiverar mig mig ändå på dagarna mellan alla vilostunder så jag borde slockna  på kvällarna, men nää det är jätte svårt att komma till ro. Mycket som händer i kroppen, och visst är kroppen helt fantastisk som faktiskt ställer om sig för att klara alla vakna nätter och amning.

Vi fick besök av våra vänner Sandra och Micke ikväll. Micke hade med sig en present till mig, såå gulligt så jag höll på att börja gråta. Och nu kommer ni skratta när jag berättar vad det var för något. Jag fick en säck ”gammal” potatis 🙂 Förstår ni jag kan göra potatismos äntligen! Micke jobbar med potatis och han vet att jag älskar potatismos. Ni kan ju tänka er lyckan för ett preggo som jag. Fantastiskt! Den ”gamla” potatisen börjas inte säljas i affärerna förens i slutet på augusti och början på september. Känner mig lyxig.

Men jag hoppas värmen stannar kvar en liten stund till. Har så mycket somriga kläder till EmmyLou.

augusti31

augusti30

Den här söta dressen har lilla Emmy fått av mormor ♥

Men snart är det dags att tänka på att fylla ut garderoberna med lite höstkläder. Just nu är det grabbarna som behöver påfyllning. Som dom har växt i sommar. Lite sugen på att testa Ossoami jeansen som ska vara marknadens tåligaste jeans. Låter perfekt för mina busiga och aktiva trollungar. Någon som har sådana? Ni hittar domTidigare idag så fick jag föresten en DHL-leverans från Holland. Alltså jag är så jäkla nöjd med servicen. Jag är alltid lite feg och försiktig med att beställa saker från andra länder, men det här var väldigt smidigt och mycket billigare än vad det skulle ha varit här i sverige. Fick tipset av min vän som själv beställt sin vagn från Holland. Kika in hos BabyPlus vetja.

augusti28

augusti29

Nu har jag en syskonvagn! Sätter ihop den imorgon så får vi se hur det blir. Jag som alltid sagt aldrig till en ”åsna” nu har jag en själv. Man ska aldrig säga aldrig! Det är faktiskt pga av er, mina läsare som jag blivit påverkad att testa en bugga och jag har stora förhoppningar.

Sov gott fina ni ♥

 1. Du har kanske återfått liiite energi 🙂 tack och lov för det är inge kul att vara helt utslagen när det är dags. Kroppen ställer om sig för att du och bäbis ska orka med ett maratonlopp snart. Lycka till

 2. Du kommer bli så nöjd med vagnen! Jag har en donkey till mina tvillingpojkar och den är så smidig och enkel. Vi älskar den!
  Lycka till med allt!

 3. Hela våren har jag gått på undersökningar och provtagningar för att se om knölen jag hade i i mitt bröst var cancer eller något ofarligt. Jag lovade mig då att om allt gick vägen skulle jag unna mig något fint, men hade ingen aning om vad jag skulle unna mig. Men något extra fint skulle det vara. Knölen opererades bort i maj och jag fick sedan vänta ytterligare på analysen. Samma dag jag fick svaret att den var en godartad tumör (tack och lov!) hade du lagt ut ride of hopes underbara armband på din hemsida. Nu var det inte längre något tvivel på vad jag skulle unna mig! Det vackra armbandet sitter nu på min armled, som tillsammans med ett stort ärr, är en påminnelse om vad otroligt skört livet kan vara. Ta väl hand om varandra! Många varma kramar

 4. Hej! Jag testade 2 par Ossami jeans till vår 4 årige kille i våras. Dom blev ganska sent inköpta, men helt klart är dom värda sitt pris! Nu har han växt ur dom utan att de är för slitna så det blir att inhandla nya igen!

 5. GRATTIS till åsnan ;-).
  Du/ni kommer att bli nöjda med erat val av vagn ;-)!
  Det är en super vagn :-). Jag har en själv å är hur nöjd som helst. Klart bästa vagnen på marknaden, å då har jag testat många vagnar med åren kan jag lova 🙂 och aldrig har jag varit SÅÅ nöjd som med donkey.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..