Min fina åsna ♥

Spännande att prova en ny vagn. Det har varit många heta diskussioner om just vagn här hemma. Vi har en tvillingvagn som står i källaren som Charlie och Colin använde och den skulle funka till Tuva-Li och lilla Emmy men jag är en vagnmissbrukare. Alla har vi våra laster. Så nu ska jag göra mig av med teutonia vagnen (för en billig peng om någon är intresserad? Ni hittar bild på vagnen HÄR!) som vi hade till grabbarna och istället så har det blivit en ny Bugaboo Donkey Duo med svart chassi och soft pink sufflett.

augusti35

augusti37

augusti36

augusti34

augusti33

Som jag skrivit tidigare och senast igår så har jag alltid sagt att jag aldrig kommer bli en Bugabootjej, men jag får väl ta och äta upp det nu. Innevagn, storstadsvagn och allt vad jag har kallat det. Jaja jag vet. Men alla har pratat sååå bra om Bugaboo så nu är det upp till bevis! Anledningen till att jag faktiskt blivit intresserad av vagnen från första början är egentligen att jag såg den på barnmässan i Karlstad. De hade den där som demovagn och jag gillade finesserna. Just att man smidigt kan göra om den från syskonvagn till enkelvagn, även om vi mest kommer att använda den som syskonvagn så finns valmöjligheten. Och jag älskar att det är en förvaringskorg på sidan. Av den anledningen gillar jag också Emmaljungas super viking som jag också varit inne på. Men Bugaboo vann till slut.

Så var det priset på denna lilla skönhet. Jag har googlat och kollat prisjakt och vagnen är dyr. Så blev jag tipsad om att titta på utländska sidor. Eftersom det är så mycket pengar det handlar om så vill man känna sig säker när man handlar. Och jag kan säga att jag är sååå nöjd. Vagnen kommer från Holland och Baby Plus och jag har verkligen ingenting att anmärka på. Från att jag fick leveransbeskedet så tog det bara två dagar och jag sparade lite drygt 1700kr. Jag kommer definitivt att handla från Holland flera gånger. Och lite roligt också att man kan köpa produkter som inte finns i Sverige.

Nu vill jag sätta min egen touch på vagnen så vet ni någon som kanske syr tillbehör till Bugaboo? Jag blir jätteglad för alla tips 🙂

Kram ♥

 1. Hej!
  Fin vagn:-)
  Jag/ vi skulle gärna vilja köpa s4an för det är den du ska sälja va?
  Hoppas innehållet till vagnen kommer snart<3
  Kram kram från en annan östgöte

   1. Känns sådär att du bara svarar på vissa av frågorna… Kan du inte berätta om ni ska kalla er dotter EmmyLou eller enbart Emmy? Det är väl ingen privat fråga?

    1. Hej Ida,

     Jag försöker svara på allas frågor i den mån jag hinner och kan…

     Våran lilla tjej heter EmmyLou. Sen brukar man säga att kärt barn har många namn, så det kan hända att vi kommer att kalla henne Emmy 🙂

 2. Kanonfin vagn! Jag är en vagnmissbrukare med. Tror jag haft ca 14 vagnar till 3 barn ; D.
  B.la rosa, lila och neongrön/rosa har vi testat.
  Nu är min yngsta 8år så har ej haft vagn på lääänge. Abstinens 😉
  Får hoppas hitta nya mannen i mitt liv och förhoppningsvis få en liten till så jag kan frossa i vagnar igen.

   1. Hihi! Nu är MADDE inte den enda med denna vagn, jag drar ofta mina barn-barn i exakt samma fast lämpligare färg:-) löst din fundering?!

 3. MADDE! Varför så tyst om farmor/farfar?! Du, skrev ofta om dem tidigare, men aldrig nu mera? Har dom gått bort? Eller blev det konflikt mellan er i skilsmässan?! Den rosa vagnen lär fort bli smutsig:) skönt att du har en god ekonomi då allt kostar pengar….

   1. Nää Linnea du harså rätt så 🙂

    Anna är ett nättroll som sprider en massa tråkigheter på bloggar både här och där!

    1. MADDE! Helt fel av dig. Anna,.är en tjej med andra intressen o livet, där ingår inte ‘blogg’ liv:-) fullt upp med viktigare saker….att kliva in nån ggr och kommentera, se hur du och dina Fan kommer igång direkt! Att ni orkar och inte är tillräckligt slipade att läsa mellan raderna:-) tappar ord och något jag själv skulle dissa och inte slösa energi att försvara…som sagt! Ni, har en sak gemensamt med inte mer än så…nä! Nu blev solarium ledigt. Ska njuta en stressig dag:-) ha en bra helg. Det ska jag ha.
     .kramitz

     1. Ett gott råd! Att kommentera min och andras åsikter, med att på exakt samma sätt pajkastning oss:-) säger ganska mycke om er. Hihi! Otroligt!!!!

     2. Haha!! Andra intressen och där ingår inte bloggliv!! Du var mig en rolig en Anna!! Om du nu har andra intressen än att läsa bloggar och kommentera måste jag fråga; Vad gör du då här??? Haha!!
      Lycka till med den stundande förlossningen Madde!! Fin vagn förresten!!

   1. Jo, det är något du ofta kallar folk i din närhet. Kommenterar inte mer. Jag förstår dina djupa sår och hoppas dom genom denna lilla tjej aldrig mer upprepas:-( tack gode gud att jag själv aldrig fått nåt sånt kastat i ansiktet av min man….
    Nä! Nu väntar lite sol

 4. Vad mysigt att ha så många barn 🙂 Och det är ju jättekul med barnvagnar. Men jag har sett några gånger nu att bara skriver Emmy, ska hon inte kallas för EmmyLou? Är i alla fall imponerad över att du orkar vara igång så mycket såhär i slutet av graviditeten.

 5. Men fy vilka galna kommentarer av anna här ovan. Det är så man ryser. Upp och hoppa, ut och jobba, på med läppstift och vips så ska du se att du också snart har både god ekonomi och man + barn. Bättre att göra det så slipper du sitta framför datorn och skriva trista kommentarer som genomsyras av avundsjuka och bitterhet. Nä, jättefin vagn Madde och STORT lycka till med lilltjejen!

  1. Snälla rara lilla du! Om, någon skriver det som skiljer sig från er” blir det ett d-a hallå…..arbeta? Hihi! Inte rätt blogg att nämna på:-) det har knappast inte gått förbi fler av er som har sitt liv genom andra!!! Att Mycke och MADDE varit isär under en längre tid…carola är en helt annan tjej och är skild från en som också var otrogen….jag läser sällan bloggar med undantag Carolas som är en tjej med skinn på näsan och det gillar jag

   En lycklig frivillig singel och barnen utflugna för dem som trodde annat*-:-) mitt liv är att fokusera.på träning och annat som förgyller livet när små barns tid är över…
   Ha en trevlig helg

   1. Lilla rara ”Anna” som du nu kallar dig med påhittad emailadress vacker_blomma@hotmail.com.

    Du har bara en massa skit att spy ur dig! Inte bara hos mig utan även hos andra bloggare. Jag vet att du bla har varit och kommenterat din skit hos Mirka Norrström.

    Vad får du egentligen ut av det? Du verkar vara en mycket sjuk människa som mår väldigt dåligt! Något annat kan du försöka lura i någon annan.

    Jag har sparat varenda kommentar du någonsin skrivit hos mig och nu är jag trött på dig ditt lilla nättroll, jag kommer gå vidare med dina förtal och göra en polisanmälan.

    Tycker du kan fortsätta läsa Carolas blogg där passar du säkert bättre in!

    Arbeta? Jo jag har ett av världens bästa arbete förstår du, är en av de lyckligt lottade som både kan jobba och samtidigt vara hemma med barnen ganska mycket.

    Och ang mitt och Mickes förhållande så verkar du inte alls påläst. Det måste vara skrattretande va? Att Carola är skild från en som varit otrogen har inte ett skit med mig och Micke att göra.

    Du verkar mycket intresserad av mina svärföräldrar farmor och farfar, varför? Ring dom vetja om du är så nyfiken!

    Slå på TV 3 och titta lite på ”våra bästa år” ett program med mycket drama och påhitt. Det kanske stillar ditt tråkiga liv, eller varför inte ge dig ut och spring om du har så mycket fritid så hjärnan måste gå på högvarv för att jävlas med andra.

    Ha en riktigt trevlig helg!

    1. Du får så göra..vill tro att polisen har viktigare saker att ta tag i… Vilket ser ut gå dåligt då det varje dag sker mord och annat…skönt att jag kan lagar/regler och inte utfört hot utan min åsikt dom andra gjort. Du klarar inte av att alla inte ser upp till dig*-:-) skönt man aldrig varit straffad….lycka till med uppdraget. Du som har tid:-) absolut! Roligt läsa Carolas m.fl bloggar.

     1. Kan inte Madde blockera de läsare som bara vill tjafsa och provocera? Det handlar inte om att alla ska se upp till Madde eller hålla med henne om allt, det handlar om att man ska visa respekt. Om man nu stör sig på allt, varför går man då in på bloggen? En person som alltid vill hacka och kritisera och som aldrig har något positivt att komma med kan inte må speciellt bra. Går inte att ha en diskussion med en person som inte lyssnar på vad andra säger. Jag hoppas Madde går vidare med detta så vi slipper se en massa konstiga, elaka kommentarer från bittra, avundsjuka människor. För om man mår bra och är trygg i sig själv har man inget behov av att hålla på sådär. Det är skillnad på att ha åsikter och att sprida näthat.

 6. Jag ÄLSKAR vagnar och när mitt första barn va 4 månader hade jag 4 vagnar hemma 😉 nu har jag tre barn och har haft MÅNGA vagnar,även donkey. Jag hade skyhöga förväntningar då man hört så mycket om den. Jag blev besviken, den passade inte mig alls. Många moment för att få in den i bilen, repkänslig, små sitsar, däck som tappar luft och mycket därtill. Ska bli spännande att se om den lever upp till dina förväntningar. Jag har aldrig kommenterat här men jag passar på att skriva lycka till med lillan och grattis till din stora härliga familj! Jag har fått tre barn på 2,5 år och har fullt upp så jag beundrar ditt tålamod 😉 ni va bäst i familjen annorlunda!

  1. Tack för dina åsikter om vagnen, jag tar åt mig allt. Ska bli spännande att se vad jag tycker om den. Men jag hoppas verkligen att jag kommer gilla den. Samtidigt har den väldigt mycket att leva upp till när man haft några vagnar innan…

   Vad roligt att du kommenterade 🙂 Det alltid roligt när mina läsare skriver!

   Och 3 barn på 2,5år wow det är bra jobbat!

   Tack <3

 7. Hej Madde!
  Hoppas du blir nöjd med denna vagn.
  Har själv haft men som en tidigare kommentar passade den ej mig… Har nu ej uj duo istället mycket bättre enligt mig om man är ute på mycket promenader o dylikt.
  Jag är väldigt bra på att sy undrar vad du ville haft sytt till åsnan 🙂 mejla mig så ska vi se om jag kan lösa det:) kram Lina H

 8. Hej!
  Har en kompis som syr saker till bugaboo. Har själv varken handlat eller haft en sån vagn men du kan ju kolla själv om det är nått av intresse.
  BiA.Design på Facebook.

 9. Jättefin vagn. Passar perfekt med svart chassi å softrosa suffletter 🙂 skitsnyggt!!! Och suffletterna kan man ju alltid byta ut efterhand som man tröttnar. Finns jättemånga å välja på ;-).
  Du har helt klart gjort ett bra val ;-)!!!
  Själv älskar jag min donkey å att man kan pimpa den på så många sett.
  Ett tips- ofta finns det många tillbehör att köpa till donkeyn på tradera;-)

 10. Hej Madde!
  Gillar din blogg har följt dig länge.
  Spännande att snart har du en liten till. Jag fick min Nr 4a för 5 v sen och det är så underbart.
  Tänkte fråga vad fick du ge för syskonvagn, hittade inget pris på sidan, vart också sugen på en bugaboo hihi mannen kommer bli galen:)
  Lycka till med allt när det är dags!!

  1. Hej Krista,

   Vad roligt att du har följt min blogg länge 🙂

   Grattis till din nr 4! Jag fick ge ca 11.000 kr för vagnen vilket är myyyycket billigare än i sverige. Jag som inte varit inne på Bugaboo innan fick en chock när jag såg priserna. Ett tips är att mejla babyplus för att få uppdaterade priser. Smart är att använda google translate och skriva på engelska 🙂

   Tack…

 11. Åh vad snygg den var i ljusrosa. Jag skulle själv inte ha någon bugaboo men ångrade mig snabbt efter jag provkört Donkeyn, överlägset den bästa syskonvagnen. Har nu haft den i 2,5 år och är väldigt nöjd. Köpte min i USA och den var mycket billigare där. Nu måste jag nog skaffa mig en 3:a så vi kan behålla vagnen ett tag till 😉

 12. Hej, vagnen såg superfin ut. Jag har alltid tyckt de sett så små ut men jag har å andra sidan aldrig provat den heller och man är inte sämre än att man kan ändra sig :-).

  Kan inte sluta förundras över vissa kommentarer, undrar vad denna msk får ut av att skriva sådana elakheter.

  Lycka till när det är dags, kan inte vara långt kvar nu.

 13. Kan tipsa om en tjej som heter Jezzica Clevenpalm som syr superfina barnvagnstillbehör! Hon har webbshop har jag för mig, minns jag inte helt galet så heter hennes företag ”Skapa Form och Design” eller något liknande! 🙂 googla eller kolla på Facebook! Sjukt duktig och jätte gullig tjej! Hoppas hon kan hjälpa dig att pimpa så du blir nöjd!:)
  Syskonvagnen du ska sälja, vad har du tänkt för pris och kan den skickas? 🙂
  Kram

 14. Jösses vilket stolpskott den där anna är. Fy sjutton hon mår nog illa.Sola på solarium ja ja ?? Bara det i dessa tider. Haha! Vuxen ??

 15. Nu kommer ”torrkärringen” in här igen. Om du varit min dotter hade jag nog (nr 1, acrått från en så dyr vagn) men det är din sak, men nr 2. De pengar du säger du sparar in kanske det KAN komma tt kosta dig OM nåt brister med vagnen eller går sönder. De ger dig inga andra val än att skicka den tillbaka, och DET kan bli dyrt. Men låt oss hoppas den håller.. VAD jag som gammal kärring kan tycka är att nästan ALLA vagnar av idag är för små. ”På min tid” så hade man barnen i vagnen/liggdelen alltså, så pass länge att de ville börja vända på sig. Det ÄR inte plats i vagnar av idag. Så små och smala. Vagnar av idag är gjorda för att föräldrarna (trots småbarn) lever ett väldigt hektiskt liv och ska ta sig snabbt fram överallt, och de här är så smala att trots att det är en dubbelvagn går de in genom de flesta dörrar. Kärror av idag är också ynkligt små och smala och finns inte plats för ungarna att sträcka ut sig ens det minsta om de somnar. Men, ok—- snygga ! ! är de onekligen…

 16. Jättefin vagn, jag har precis köpt en likadan och hoppas att den kommer att leva upp till mina förväntningar. Min kompis Nina syr och säljer fina och praktiska saker till Bugaboovagnar på Lills.se, kika in där!

 17. Underbar vagn, har också åsna! En duo kostar ca 14800kr i Sverige, och jag fick min duo från Holland för strax under 10’000.. skapligt stor skillnad liksom!! Jag har sen köpt bygelskydd privat av någon som syr, lock till sidokorgen, osv. Kul med sånt i början, men nu har jag inte pallat direkt… Men slutade byta vagn och krångla så fort jag köpt denna vagn!

 18. Hej
  Nu är det längesen du köpte vagnen men jag undrar om du blev nöjd med den?
  Vi har en 3 – åring och en liten på 7 månader och behöver en syskonvagn, tror du att denna skulle passa eller ska jag leta vidare i djungeln?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..