Mitt busiga smarta lilla barn

Redan onsdag. Enda lediga dagen med inga som helst måsten. Jag har några mejl jag ska ta tag i annars så ska jag bara umgås med mina barn. Har en dejt med Zlatan på kvällen, men jag antar att jag inte är själv om det. Ser framemot att få se hans dokumentär.

Igår fortsatte jag att skriva på min bok. Har ändrat inledningen och slutet ett par hundra gånger i mitt huvud nu. Men jag tror jag börjar få till det. Nu känner jag mig nöjd. Tror jag. Fasen.

Så tog jag och barnen en promenad. Jag provade nya barnvagnen iCandy. Liten smidig och perfekt för alla promenader och powerwalks. Jag måste använda den lite mera för att göra en ordentlig recension, men än så änge så älskar jag den! Och hur snygg är den inte!

oktober25

oktober26

oktober27

oktober33

oktober32

Mitt busiga smarta lilla barn, vad jag älskar dig! 

Förutom det här så hann jag med en husvisning igår också. Jag fastnade jätte mycket huset, det skulle vara perfekt! Det ligger på andra sidan staden men det kändes så rätt så fort jag klev in i huset. Det enda som egentligen håller mig kvar i den här skitlägenheten som vi bor i nu är faktiskt bara läget. Annars luktar det fukt i hela huset. Så nu håller jag verkligen tummarna.

 1. Så härligt det ser ut att vara på promenad med alla barn 🙂 Jag fick en liten flicka igår så snart är vi med ute och går med storasyskonen❤️ Ha en mysig dag, vi väntar in syskonen på besök på BB i eftermiddag 🙂
  Å du, apsnygg vagn!!!!!
  http://lotte4.blogspot.com

 2. Hej Madeleine!

  Om det är problem med att bädda in video från Youtube, så läs här: http://blogg.alltforforaldrar.se/badda-in-media/

  När det inte fungerar beror det på att man inte har klistrat in orginal Youtube länken eller att man t.ex. har centrerat texten och då även länken. Då måste man ”ocentrera” länken genom att man ställer sig med musmarkören på själva Youtube länken och välja ”Format”.

  Mvh Allt för föräldrars bloggsupport

 3. Är Micke också med på husvisningarna eller ska du bo själv i huset? Har inte riktigt grepp om erat förhållande, men ni är väl ihop? Är det svårt att hitta hus i din stad, många som ”slåss” om dem, dyra?

  1. Vad har du med att göra om Micke var med eller ej. Sköt dig själv. Har du inget eget liv eller.? Du måste lida av någon sjuk dom. Sök hjälp.

   1. Ina! Lika sjuk du som hoppar på som värsta galningen! Lär dig dessutom att stava till sjukdom!! Hon ställde en helt vänlig fråga. Hon skriver alltid Jag……kanske därför hon undrar!!

    1. Ja, precis därför jag undrade. Hon skriver (inte ordagrant) ”JAG har varit på husvisning, det kändes helt rätt för MIG, det enda som håller MIG kvar i lägenheten….etc…”. Man får intrycket att det är hon själv som letar hus. Jag var bara nyfiken, hon svarar väl om hon vill…tänker inte riva upp himmel och jord om hon INTE svarar…

   2. Men hallå, det var en helt vanlig normal fråga??!! Jag undrar om han är med och tittar på hus eftersom hon inte nämnt något om det och eftersom jag inte vet om de är ihop eller inte, om hon och barnen ska bo där själva?! Jag blir så jävla trött på folk som har taggarna utåt och läser in en massa eget mellan raderna!!! Man törs knappt ställa en fråga på vissa på bloggar för man får värsta maffian efter sig om man råkar formulera sig fel eller ifrågasätta. Och om jag undrar, vad rör det dig? Det var inte dig jag frågade…..

 4. Hej Madde ! Snygg vagn är den lätt att köra? Jag gillar mera färg på vagnar.Den Rosa var toppensnygg.Hoppas ni har det bra kram♡

 5. Popcorn! Madde, Madde och åter Madde:-) fy, så tröttsamt. Micke! Får betala kalaset!! Personligen skulle jag väntat med unge 9 efter separation och återförening…allt kretsar runt Madde och hennes olika vagnar! Är det ett friskt betende av nån på 30 år?? Madde, har tittat på hus inte som andra par” Vi tittade på hus..tror inte den relationen håller i längden.Madde är för ego trippar och verkar inte lärt eller tänkt när separation var!!! Madde! Din vän med lille pojken får vi inte lösa om mer? Är ni osams? Du varierar snabbt med vännerna….

 6. Tycker denna bebis inte alls är lika sina systrar. Micke! Som är pappan? Lik Madde? Vet inte” tycker att Madde är avlång i ansiktet som ‘dojjan’ vår fd stadsminister..men det.är inte bebben.

 7. För att bli författare bör du kunna skriva korrekt svenska först och främst. Får du en bok utgiven kommer jag ge upp hoppet om förlags-Sverige. ..Satsa på Mitt Livs Novell istället.

 8. Men herregud, ”anna” och ”Maria”, hur tänker ni?
  Hur jäkla knäppa är ni som skriver så taskigt?
  Det riktigt lyser igenom hur avundsjuka ni är på Madde.
  Hur tusan kan man bara säga såna saker.
  Det skulle vara intressant att höra lite om era egna liv?!

 9. Stackars dig anna Maria och popcorn !! Vad har du mer för alias???? För det vet jag att du har. Folk här skrattar åt dig. Du är så rökt. Ska anmäla dig till Trolljägarna.

  1. Jag är JAG och ingen annan så blanda inte ihop mig med någon annan, tack!!! Och jag har aldrig skrivit något otrevligt till någon. Bara ställt någon simpel fråga ibland eller ifrågasatt någon gång. Men jag har tillräckligt med vett att inte kalla folk för saker…Kommenterar inte ofta men den som orkar får gärna leta tillbaka bland inläggen och bilda sig en egen uppfattning. Ja, nu är jag sur, för nu känner jag mig faktiskt orättvist behandlad och anklagad för saker jag inte har gjort!

 10. Att ”anna” och ”Maria” bara är här för att kritisera och komma med påhopp är ingen nyhet direkt men jag har aldrig sett att ”popcorn” skrivit något nedlåtande. Aldrig kul att bli anklagad för saker som andra skriver. Tänk er för innan ni kritiserar någon. Jag vet dock att just ”anna” och ”Maria” alltid håller med sitt tjafs och att de enbart vill provocera. Det är samma sak jämt, bara massa elaka kommentarer och man undrar hur dessa personer själva mår. Det är tur att Madde är en stark person som inte låter sig knäckas av sådant men det är verkligen inte kul att det är så mycket tjafs på bloggen.

  1. Nej, det blir ingen trevlig stämning precis…dessutom vet jag inte om det är rätt sätt egentligen att kommentatorer hoppar på andra kommentatorer heller…om någon är ute efter att provocera är det väl lite att blåsa liv i elden att ge sig i diskussioner. Det leder inte till något i alla fall. Men jag kände att jag ville försvara mig….min fråga kanske var för privat och kunde uppenbarligen misstolkas som kritik , men det är ju upp till Madeleine om hon vill svara eller inte….Jag ska försöka formulera mig tydligare i framtiden om det nu hjälper…

 11. Ja egentligen är det ju fel att kommentera de som vill tjafsa för det är ju uppmärksamhet de är ute efter. Ställer man en fråga till Madde så är det ju upp till henne om hon vill/hinner svara eller inte och om hon tycker frågan är för privat eller inte, inget som andra läsare behöver ha åsikter om. Jag ser inget konstigt i ”popcorns” fråga och tycker att vissa av svaren är onödiga otrevliga, är så lätt att bara hugga och döma direkt men innan man skickar iväg ett inlägg kan man ju tänka en gång extra. Bara för att man är nyfiken och ställer frågor om Maddes liv betyder det ju inte att man inte har något eget liv eller att man har problem och borde söka hjälp. Är väl inget konstigt i att undra över saker och ting?

 12. Lovisa, det får du fråga anna om. Jag kan inte svara för hennes del. Varför sådan tråkig attityd? Alla som hackar på de som hackar på Madde bidrar ju lika mycket själva till den dåliga stämningen. Den här diskussionen leder ju inte till någonting, en del är otrevliga och kommer med påhopp och så genast ska andra kritisera dessa personer, så är det jämt här på bloggen. Tråkigt eftersom det annars är en väldigt bra blogg.

 13. Vad tycker du Ida om anna och Marias väldigt otrevliga påhopp på Madde.Hon kan stämma anna för det är faktiskt förtal som hon håller på med. Eller vad tycker ni andra?? Ska hon få hålla på är det trevligt tycker ni.??

  1. Finns väl ingen väl ingen som kan tycka att det är trevlig med tjafs och påhopp. Madde har ju skrivit tidigare att hon kommer gå vidare med detta så det återstår att se hur det blir med det hela. Som jag ser det så är det ”anna” och ”Maria” som håller på och tjafsar och deras namn har figurerat här rätt länge och det är samma sak varje gång.

   1. Fast om ingen svarade och började diskutera emot skulle det liksom försvinna bara tror jag. Det blir så mycket ”tjafs”. Bästa är nog att ignorera helt enkelt. Just för att det blir så otrevlig stämning om alla är på hugget liksom. Inte kul när man frågar något och får svar från någon helt annan att ”vad har du med det att göra”. Nej, ingen har väl med något att göra egentligen, men fråga kan man väl…får man svar så får man…

 14. jag läser inte vad ni andra skriver för OM nån ställer en fråga som inte passar ER så ska ni klanka ner på allt. Men jag har en liten undring: När jag var ung och VI skulle köpa hus, då sa mäklaren, ( tja flera faktiskt) att ”köpa hus det gör man för livet”- jag har tänkt så här, man gifter sig väl egentligen för livet också, eller när man blir ihop oavsett giftermål, så är man ju TVÅ. Madde,,, det är väl inte bara DU som ska bo i huset? Jag vet att det är DIN blogg och att du skriver vad DU vill, men tänk så bra det hade sett ut om du i EN enda mening skrivit att det känns rätt för ER. För dig, för Micke, för de halvstora barn du ändå har. Ni ska ju alla bo där. Hoppas det blir bra, det gör det säkert. Men ibland kanske det inte gör nåt att göra ett JAG till VI. Oavsett vems blogg det är. Förresten, vagnen ser fin ut, men jag som gammalt tant, och LÅNG, tycker ALLA vagnar nuförtiden är för SMÅ. Man hoppar sen alldeles för fort till kärra också. barnen ska liksom bli stora så fort. Är det inte mkt ”metall” på den där vagnen. eller vad är det för material i kanten upptill, handtag mm.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..