Dela med sig av allt!?

 Helt slut sitter jag i soffan. Jag har jobbat, varit mamma och faktiskt hunnit med att träna. Vi hade strul i tv-studion idag så det drog ut lite på tiden. Jag var hemma lite senare än vanligt men hann ändå med en hel del. Och vet ni den där milen är gjord. Ja jäklar vad det tog emot att snöra skorna nu på kvällen, men nu känns det fantastiskt skönt.

Har också hunnit med att läsa igenom alla era kommentarer här på bloggen. Herrejösses vilka bekymmer en del har.  Pinsamt. Och ja jag har många projekt, jag är sådan! Gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Men för det behöver det inte det betyda att allt rinner ut i sanden.

Så här är det. Bara för att jag valt att blogga så betyder inte det att jag delar med mig av allt. Förhoppningsvis förstår de flesta det. Någonstans har man ett liv utanför sociala medier och bloggar. Och även om man valt att skriva om något ena gången så betyder inte det att man regelrätt måste följa upp det inom någon tidsram. Jag skriver om det som faller mig in oavsett. Antingen gillar man det eller så gör man det inte.

wpid-20141012_174901.jpg

Imorgon är en ny dag… 

Godnatt ♥

  1. Hihi! Undrat många ggr var ålders gränsen ligger på din blogg:-) sättet från dina sk.a fans att svara och ta strid för dig som om du inte klara av den biten?:-) avundsjuk? På vad! Fröken Persson? Förklara gärna lite närmare vad du exakt vill påstå!!! 1, skulle på inga villkor ha 9-10 ungar! Vilket alla som kan få barn kan välja 🙂 Nej! Tack:-) dessutom verkar fru Ilmerud lägga mer tid på sig än sin familj,,,läxläsning, aktiviteter, hushållsgöra, tvätt, städ, matlagning m.m….det måste bli försummat i det hon hellre välja att göra,,,nu är det tack och.lov inte våra hem där i alla fall jag har rent!!! Sånt väljer var och en….Madde vill nog hellre synas och en bild och avklädd skulle inte alls göra mig förvånad!!! Träna är något vi läste om varje dag innan separation, både Micke ich Madde gjorde inget annat än prata mat och kilon….det lade hon ner sen, vilket jag fått.känsla blir med det.mesta för henne efter en tid….ha en personlig tränare är inte billigt, men ännu en chans att visa upp sig!! Madde är en brud som vill flacka, vara något.hon inte tidigare blev….nä! Tittar bara ibland och skrattar varje ggr…det syns att många tröttnar under fler inlägg:-( Micke! HMM, hur länge? ”

 1. När jag frågar om något är det för att jag helt enkelt är nyfiken och gillar att följa bloggen. Det handlar inte om avundsjuka som många tycks tro. Kanske inte är så konstigt att läsarna blir nyfikna och undrar över olika saker, det behöver inte betyda att man vill snoka i privata saker. Man kan ju välja hur man vill se på det som skrivs. Jag beundrar dig för att du har sådan energi, det ger mig inspiration men det gör också att jag blir väldigt nyfiken. Men självklart är det upp till dig vad du vill dela med dig av.

 2. Att fråga är en helt annan sak (å såklart helt ok att göra) än att som vissa här, kritiserar och nästan till och med håna henne å ta för givet att sakerna runnit ut i sanden!

 3. Fast det är ju inte så konstigt om man vill veta mer…skriver du t ex att du ska på husvisning blir man ju nyfiken och vill veta hur det gått mm. Och om du nämner att ni planerar en resa vill man också veta mer och när tiden sedan går och man inte hör något undrar man ju vad som hänt….vi människor är nyfikna av naturen. Det är tråkigt att aldrig få svar på sina frågor utan bara ”påhopp” från andra läsare…Så måste man ju acceptera att man inte får veta allt och får svar på allt och en trevlig ton tycker jag att man måste ha. Men att bara få en kommentar att ”mer om det kommer sedan” skulle vara värt mycket.

 4. Är inte avundsjuk och menar inte att håna. Är nu införstådd med detta upplägg, så jag skall inte komentera mera:) Då det kan uppfattas som stötande…

 5. Såklart att det är du som bestämmer, men visst är det lite spännande ”att kasta in en banan till ”aporna”för då roar dom sig själva i flera dar ” Obs, skrivet med glimten i ögat 😉

  1. Jag tror också att det handlar om att få en spännande blogg. Även detta tjafset i kommentarerna är något jag tror uppskattas för då händer det något. Som Kissie är så känd för att köra; skriva något lite enkelt provokativt för att ha en spännande blogg med läsare. Slutade faktiskt läsa denna blogg helt pga det, men började igen lite sporadiskt då jag själv är gravid och är intresserad av gravid/bebis – biten just nu. Det osar ju fasad i all fall. Inget ont om det, gud vet hur jag själv hade hanterat en egen blogg

 6. Jag önskar att dem som bloggar kunde sluta att försvara sig. Kan man inte bara försöka nonchalera det! Förstår att det är svårt. Men varför ens ge dem den tiden. Har man en blogg så måste man nog räkna med att man får elaka kommentarer. Ge dem inte vatten på sin kvarn. Det visar på styrka.
  Kram o tack för en bra blogg

 7. Ja du Madde du har en härlig hålligång!!!Avundas dig din livsglädje.♡ (och du man bestämmer själv vad man lägger ut) kram till hela familjen!!

 8. Det där med banan till aporna gillade jag faktiskt. Men att aporna sen fortsätter är jag mer förundrad över. Alltså fattar ni inte upplägget jag säger A men inte B för då får jag en reaktion och sen kan jag verbalt spöa skiten ur min bloggföljare. Jag JAG bestämmer när var hur du är bara sååå jävla kaxig…..

 9. Kanske inte så smart att kalla sina läsare för pinsamma bara för man ställer en vanlig fråga. Sen kanske du ska ta dig tid att svara på frågor ibland….e så taskig stämning på denna blogg från alla håll och kanter inte bara från läsare då.

 10. Jag kan i o f s tycka också att VARFÖR säga A om man ändå inte tänker säga B? Blir bara spekulationer, rykten och antaganden…bättre att bara skriva om det man verkligen vill dela med sig av och lämna resten. För att slippa ” otillfredsställda” upprörda läsare…

  1. Blir ju en massa rykten och spekulationer när du säger A men inte B. Och varför är vi läsare pinsamma för att undrar över olika saker? Du kanske också borde tänka på hur du uttrycker dig. Det är så ofta dålig stämning på den här bloggen, mycket tjafs och påhopp. Inte speciellt kul när man frågar något och det enda som händer är att andra läsare kritiserar det man undrar över. Det beror ju på någonting att det är så dåligt stämning hela tiden.

 11. Kanske dags för frågestund? Läsarna kan ställa frågor om alltifrån vilka blöjor lillan använder till hur ofta Victor skolkar

 12. Haha så löjligt . .! Nä ta och ändra din blogg Madde . Svara på deras ip adresser istället. Det går att göra på annat sätt . Ta bort kommentarer . Skriv bara det du vill.Hej!!*

 13. Lägg inte energi på att läsa deras kommentarer, än mindre att svara på de. Klart folk får vara nyfikna och fråga, men att tjata är så onödigt. Läste igenom de. Som huset t ex och hur man ni ska göra – ta god tid på er. Fundera, men det gör ni bäst själva, Micke och du. Stressa inte fram ett beslut för att folk tjatar här.

 14. Jag gillar din blogg. Sen att det finns troll det är mindre roligt. Men vet att du inte bryr dig om dom. Ska bli kul att se när du tränar.kram ♡

 15. Lusläser inte alla kommentarer men flera som skriver här har helt rätt tycker jag. Det är väl inte fel att ställa frågan hur det går med de saker som du valt att delge? Tex hus, resa, atelje mm.
  Såklart är vi nyfikna på ditt/ert liv, framförallt sedan ”familjen annorlunda” då vi lärde känna er lite och om det mesta ska vara ”hemligt” så är det kanske fel att ha en blogg som rör ert liv?!
  Jag bryr mig inte så mycket men håller med om att stämningen är dålig och det vore skoj med lite mer respons och återkoppling till sånt du faktiskt skrivit om som kommer att hända framöver/har hänt…
  //Anna

 16. Det är din blogg.Du skriver som du vill.Passar det inte damerna så byt.Vandra vidare…Lite tjatigt med frågor hela tiden.Ha det kram.

 17. Hej Madeleine 🙂

  Mitt företag kommer snart lansera våra senaste eleganta modeprodukter och göra en exklusiv förlansering till större bloggare och kändisar.

  Eftersom du bloggar om mode och har en cool stil som passar vårt varumärke får du gärna välja ut en modell och färg som du gillar.

  Maila mig om det hade varit intressant så kan jag berätta mer och skicka bild på våra produkter

  Ha en bra dag! 😉

  Carl

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..