Själen dansar ♥

Dag 3. Och nu börjar det värsta suget försvinna. Helvete för detta sötsug, vilket gift. Men för varje dag som går så blir det enklare även om jag vet att återfall säkert kommer att komma. Jag vet att många av er reagerar på att jag redan nu börjat träna så tidigt efter EmmyLous födelse. Tack vad gulliga ni är. Men jag lovar er att jag vet vad jag gör och känner min kropp vid det här laget. Jag tar det väldigt försiktigt och lyssnar på kroppen. Även om det inte gått så många dagar så känner jag mig faktiskt redan nu mycket piggare. Jag mår bra av att träna. Sen handlar det inte bara om att återfå en snygg kropp som många verkar vilja tro. Anledningen till att jag börjat redan nu är att jag vill tappa kilon och komma i form inför en kommande magoperation. Ja den är fortfarande kvar. Knölen. Jag har inte fått någon operationstid ännu men jag vet att jag snart ska ta bort den. Samtidigt så tvivlar jag fortfarande, jag är nästan hundra procent säker på att det är endometrios. Även om inte punktionsproven visade det var det så pekar alla symptom på att det faktiskt är det.

Så nu vet ni varför jag är ivrig med att återfå en stark välmående kropp.

Idag har jag annars haft en helt fantastik dag jämför med dagen innan. Vissa dagar uppskattar man mer än andra. Känner mig som världens lyckligaste!

petra

Inspirerar med att visa en av mina favoritbilder. Jag blir glad när jag ser den och på nått sätt så säger den så mycket om mig som person. Allt blir så mycket roligare när själen dansar ♥

 1. Man ska ju göra det man mår bäst av 🙂 Jag fick barn förra v och nästan alla kilo har snart runnit av mig, har några kvar. Men när jag ”får” och känner för det vill jag börja träna igen för att få lite styrka i kroppen 🙂
  Ha en bra dag och hejja dig!!!!
  http://lotte4.blogspot.com

 2. Äsch det är väl inget att bryr sig om vad folk säger o tycker. Man kommer väl ingång med sin kropp och tränar när man känner för detta. Känner en hästtränare ( hopp) som satte igång och träna och rida ordentligt efter bara två veckor. Varför inte ! Man känner väl bäst själv. Varför skall man vänta !
  Träna på bara .
  Må gott

 3. Hej,
  Jag har också endometrios, så jag vet hur jävligt det är.
  Har läst allt som går och trodde först att jag skulle få ha dessa problemen resten av livet, men jag har hittat en produkt som gör skillnad!
  Varit hos olika läkare och naturläkare och fått veta att endometrios oftast beror på pregosteronbrist. Jag har köpt en kräm som jag smörjer in mig med enligt rekommendation av säljarna och känner redan skillnad!! (Efter 2 månader)
  Skulle också ha opererats, men min knöl har försvunnit! =D
  Gå in på hormoni.se där står var du kan beställa krämen, och du kan skicka mail och få hjälp med dosering osv.

  Kram Malin på västkusten

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..