Min favorit.

Vilken helg. Den har varit lite kaos, både på ett bra och dåligt sätt.  Det här är ju nästan pinsamt att skriva med tanke på världens problem men jag har haft ett galet sug efter socker. Skulle kunnat döda för en påse kina puffar och en påse grill chips. Ja så illa har det varit. Helvete vilket gift det där sockret är. Men jag har undvikt frestelsen och tränat ännu hårdare. Eller ja hårt och hårt, men jag har hållt mig sysselsatt. Försökt planera mina måltider och trots nära till tårarna  faktiskt fixat det. En hel vecka utan utan socker. Låter kanske fånigt men för en sockerråtta så är det helt underbart att komma förbi de där första jobbiga veckorna.

I helgen åt vi min favorit. Hemmagjorda biffar med smält ost, sötpotatis och sallad.

mat1

mat2

Idag har hela familjen varit på en härlig höstpromenad. Ni som följer mig på instagram kanske såg bilderna på lille Charlie bland höstlöven. Det bästa med hösten måste vara alla fina färger. Vackert. Nu ska jag förbereda morgondagens jobb i Norrköping. Glöm inte att titta på Snacket Går! Ni hittar alla avsnitt på www.24corren.se

Kram ♥

 1. haha förstår dig helt! men maten såg allafall riktigt god ut =) jag har varit sjuk med 40 graders feber och typ inge kunnat varken äta eller sova…vägde mig nu och …ja där gick dom sista 2 kg från graviditeten bort…hmm dock ej ett sätt att rekommendera..mår fortfarande inte bra änn blää
  kram annasvarld.vimedbarn.se

 2. Jag förstår dig precis med det där förbaskade sötsuget. Fick själv en dotter för 8 månader sen och har tills för en månad sedan haft 27 gravidkilon kvar att bli av med, men nu äntligen efter mycket kämpande på motionsband och med atkins är i alla fall 9 kg borta:) Jobbigast är kvällarna framför tvn!!!

 3. Inget snacket går här! Dåligt bland allt annat bra. Dessutom är medverkade där inte sitta rätta Ja!!!! Madde! Super med dessa små biffar och osten låter super för dig som ska ner i vikt! Hihi! Nä, Pt kurs har du icke gått färdig:-) jag äter gott i gottgott på Lördagar. Alla väljer sin dag, det är min bästa och jag njuter…nu blir det natti. Sov gott alla

 4. Sockerfri 1 vecka är väl inget…Jag har varit sockerfri sen 15 juli och har inget sug efter sånt skit längre…Jag klippte bara rakt av utan att ens trappa ner!
  Lycka till!

 5. Madde! Gott råd till dig är att istället för hallonsylt välja naturell kvarg!!! Lite kan vara viktigt vid viktminskning 🙂 såg bilder på instagram och du har riktiga ridlärare. Det är bara kämpa på, löpband attract är bra. Även om jag endast gått 1 ggr på mitt:-( lägger på blocket med olja till bandet, underlägg för skydd av golv + band…föredrar gym för träning och olika passade tufft tempo och hög musik….

 6. Inte alls löjligt, jag är likadan, och äter tyvärr alltför ofta nåt sött, jag gillar inte godis så mycket utan fika 🙁 Bullar winerbröd paj you name it…….
  Nu har jag bestämt mig för att det är bara på lördagarna men det är svårt att inte fuska.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..