När själen dansar ♥

Ibland blir det inte som man tänk att det ska bli. Men ibland blir det bättre. Jag har tatuerat mig och hade en bild i huvudet hur jag ville ha det. Men när jag letade teckensnitt så hittade jag inget av det jag hade tänkt mig. Istället blev det en mix av två olika kan man säga och det blev så himla fin!

wpid-2014-11-18-01.55.46.jpg.jpeg

 When the soul is dancing ♥

Ett citat från en kär vän som sa det till mig för ett par år sen. Sedan dess har jag inte kunnat sluta tänka på det.  När själen dansar är man glad, lycklig och strålar. Och jag älskar att dansa. För mig betydelsefullt och vackert.

Det var artisterna från ArtsInk i Norrköping som tatuerade mig. Så proffsiga. Jag hade föreställt mig en viss smärta som alltid blir när man tatuerar sig. Jag blev chockad och glatt överraskad när det inte kändes något. Det var precis som om han satt och skrev med en vanlig bläckpenna på mig.  Ägaren till ArtsInk berättade att de använder sig av en annan utrustning mot vad andra i sverige använder sig av. Maskinen de använde sig av roterar istället för att slå in färgen, dessutom så tatuerar  dom inte igenom alla tre hudlager som många andra gör. Konst från Filippinerna där artisterna kom ifrån. Så till alla er som är rädda för att gadda sig så rekommenderar jag ArtsInk i Norrköping, det är smärtfritt!

Så till något helt annat, ikväll blev jag väldigt upprörd och ledsen. Jag är besviken på samhället, lagar och sjukvård som låter vissa människor falla mellan stolarna. Jag såg det med egna ögon och jag ville bara gråta. Jag vet att jag inte kommer kunna släppa det här. Jag kommer älta. Sen kommer jag ifrågasätta. Jag tog faktiskt kontakt med en journalist efter det jag såg, någon måste ta upp problemet till ytan. Jag förklara i morgon när jag har sovit på saken.

Godnatt!

 1. Ida K skriver:

  Nej nu blir jag lite sur. Inte på dig utan på tatueraren. Att dom ”använder en annan utrustning mot vad andra i Sverige använder sig av”, skitsnack! Jag vet mååånga andra tatuerare som bytt till rotary maskiner för flera år sedan. Inget bara dom gör direkt. Och vadå ”igenom alla 3 hudlager som många andra gör”??! Tatueringsbläcket ska lägga sig mellan andra och tredje hudlagret. Det är inget ”nytt” som bara dom gör utan det är så man gör helt enkelt. Kan dom varit så fula att dom gav dig fel info för att se bättre ut än andra tatuerare? Tråkigt om alla okunniga läsare går på det här..
  Ingen illa menat mot dig i den här kommentaren Madde! Blev bara lite upprörd när jag läste inlägget. Jag älskar tatueringar och tycker bara att det är synd om folk inte vågar tatuera sig för att dom fått fel information.
  Tack för mig. 😉

 2. michan skriver:

  Jätte snyggt.
  Känner mig dum som blev nyfiken, som om man grottar i andras olycka. Får höra i morgon vad som hänt.
  Kram

 3. inger skriver:

  för övrigt så kanske Madde skriver När hon vill skriva……och det avgör endast hon.♡ har man 9 barn så skriver man när det finns tid.

 4. Har du slutat amma? Hur tänker du kring de gifter som tatueringsfärgerna innehåller och dels förs vidare till barnet genom bröstmjölk och dels stannar kvar i din kropp? Jag vågar inte ta bort mina tatueringar som jag ångrar pga det senaste larmet…

  1. Lotta skriver:

   Å andra sidan finns det redan en massa miljögifter lagrat i bröstmjölken som barnet får i sig..

 5. malin skriver:

  För övrigt så kanske det kommer en fortsättning i dag….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..