Världens lyckligaste!

Jag är så trött. Jag tror det beror på att jag sov så otroligt dåligt natten till idag. Usch. När klockan ringde så förhandlade jag med mig själv en kort stund innan jag övervägde att flytta fram alarmet en halvtimma. Förhandlingen var inte så svår kan jag säga.  Åh det finns inget som är så skönt som att sova när man vet att man egentligen måste gå upp. Jag var någonstans mellan vaken och sömn när Victor rusar in i sovrummet och undrar vart handdukarna är. ”Men snälla hjärtat dom ligger vikta på samma ställe som igår när du frågade samma sak!” Efter ett par veckor i huset så kan man ju tycka att han borde ha lärt sig. Sov vända jag mig om i sängen och försökte stressa fram lite sömn och alltså det går ju inte haha. Strax efter ringde klockan igen så det var ju bara att gå upp.

Jag har jobbat i Norrköping idag med världens bästa kollegor Anna och Adam. På vägen dit så pratade jag med min vän My (kika gärna in hos My HÄR). Åh vad jag gillar den tjejen! Vi har en massa projekt ihop. Och för att inte bara tala om projekt så ska vi snart mysa på Ölan ihop tillsammans med en massa andra härliga och starka kvinnor. På vägen hem så pratade vi också, och så blev det nog några samtal till efter det. Haha, ibland har man en massa att prata om.

Väl hemma i Motala igen så var det bara att åka och hämta alla barnen på skolan och dagis. Åka och handla och föreberada veckans alla middagar.

Adam har varit världens lyckligaste idag. ”Äntligen ny vecka” Adam ska nämligen spela sitt första poolspel på söndag denna vecka i Linköping . Killen har ju börjat spela hockey.

adam1

adam2

🙂

 1. Usch, känner igen det där med tröttheten. Innan har bebisen ätit 2ggr/natt men nu, 4,5 månad har hon börjat vakna mellan 1,5-2h konstant = 4-5 mat/natt. Känner du igen något sånt i denna perioden från Emmy? Hoppas det går över snabbt, trötthetshuvudvärken är inget kul 🙁
  http://lotte4.blogspot.se

  1. Så har vi med vår Roy. 5månader nu, vaknar 1, 5-2 timmars mellan rum hela nätterna Och äter varje gång? Tidigare så har han vaknat 2ggr/natt.

 2. hej. Jag har en liten fråga bara. Vilka barn är Micke inte ”biologisk pappa” till? För visst hade du barn innan ni träffade varandra? Kram fina du.

 3. Måste bara lämna en liten kommentar. Ni verkar vara en sån härlig och jordnära familj! Goa ungar och vettiga föräldrar 🙂 Tack för att ni delar med er av ett liv och bjuder på er själva i tv.

 4. Hej!
  Nu blev jag nyfiken på resan till Öland. När ska ni dit o vad ska ni göra där? Ngt event? P.s Vilken mysig familj ni verkar vara! Mvh Fia

 5. Usch vad jobbigt för dig att ha en näthatare efter dig. Jag hoppas att hon lägger av efter programmet Trolljägarna nu så ni kan få leva ett lugnt liv tillsammans med era barn. Jag sänder en massa styrkekramar till hela familjen

 6. Hej. Såg dig på tv idag igen. Tyvärr denna gången i ett program som inte borde behövas. Önskar av hela mitt hjärta att du bara får positiva kommentarer.
  PS. Gillade verkligen FA avsnittet med dina vagnar <3

 7. Följer varje avsnitt av Familjen Annorlunda, och såg precis dig i första avsnittet av Trolljägarna. Jag ville bara komma in på din blogg och ge dig lite kärlek, och tacka för en bra blogg. Jag hoppas att hatkommentarerna slutat, och ser framemot att se mer av dig i TV rutan i Familjen Annorlunda!

 8. Hej!

  Har sett dig och dina familj många gånger när familjen annorlunda sänds på tv, tycker det är häftigt att ha så många barn och beundrar dig. Såg dig nyss på trolljägarna och kände bara starkt att skriva ett par ord till dig. Utifrån vad man ser på tv så verkar du vara en stark person och en underbar mamma. Så tråkigt över att höra vad som händer dig och de jag lärt mig själv på vägen, vilket inte är lätt är att aldrig låta någon knäcka dig som individ. Du och din familj verkar helt underbara!

 9. Madeleine du fantastiska människa! Dina barn har en otrolig mamma och en enorm förebild att se upp till! Jag vill bara skicka en enormt stor kram till dig för att just du är du! <3

 10. Ville bara säga att jag tycker ni är en jättego familj! Sen är du helt otroligt duktig på inredning, ni har så fint hemma! Kram

 11. Ser precis på Trolljägarna och lider med dig. Jag har själv bloggat i många år och visst händer det att man får elaka kommentarer ibland, men långt ifrån så som du har det.
  Vill bara säga att du har inspirerat mig genom programmet familjen annorlunda. Jag väntar nu mitt första barn. Ensam! Och jag tänker att om ett par fixar att ta hand om 9 barn, så fixar nog jag att ta hand om ETT barn, ensam.

 12. hej…
  Ville bara säga att du e en stark o grym mamma.. Tänkte på dagens avsnitt nu ikväll.. Du har en otroligt underbar familj..

  Kämpa på <3
  // linda

 13. Hejsan!!! Du är en stark kvinna Madde!! Det är så bra att du går ut och säger ifrån när folk inte beter sig på rätt sätt! Min farmor på 86 år säger alltid till mig: stå på dig annars gör någon annan det!!!!! Ta till dig det du med stark och stolt, du har en helt underbar familj kramar

 14. Madde vill bara säga att jag tittar och följer er varje vecka på tv…så mysigt att se alla era upptåg:) Såg nu oxå att du är med på trolljägarna! Tycker att de är så tråkigt att du ska behöva utstå med detta och hoppas verkligen att du blir av med problemet nu. Vill bara säga att du verkar vara en toppen tjej och bra mamma:) stor styrke kram❤️

 15. Hej Madde! Jag har precis sett ett avsnitt av Trolljägarna och jag hoppas verkligen att det du har blivit utsatt för verkligen inte inträffar mer! Jag tycker att det är hemskt att du ska drabbas av detta bara för att du är mamma till många barn och får ta emot så mycket elakheter. Jag hoppas verkligen att du aldrig mer behöver vara med om detta och att du alltid kommer att komma ihåg att du är starkare än den personen som skriver dessa elakheter!

 16. Hej! Jag har aldrig läst din blogg innan men har sett dig och din familj på familjen annorlunda. Ser just nu på trolljägarna och ville bara säga att jag har stor respekt för dig som tar hand och uppfostrar så många barn och samtidigt orkar med ständiga påhopp från näthatare. Hoppas att detta lilla meddelande får dig att le en liten stund för det är du minst sagt värd.

 17. Åååå va bra att du kontaktade Aschberg. Sjukt med såna här människor.
  Du o din familj ska inte behöva känna oro över nättrollens.
  Kram o lycka till

 18. Stå på dig! Ingen får hålla på att trackasera dig så! Hoppas det blivit bättre efter TV3’s Trolljägarna. Lycka till, hoppas du mår bra nu. Du är en förebild!

 19. Hej! Såg precis avsnittet av trolljägarna och ville bara skriva en peppande kommentar!
  Du verkar vara en super bra mamma och kämpa på i samma takt!
  Det du gör för dina barn och din familj är underbart!
  kram

 20. Kärleksbomb! Du är en fantastisk kvinna och en jättebra bloggare! Keep it up och älska andra på nätet! Dr åt skogen näthat! <3 ^^

 21. Hej! Jag och min pojkvän sitter och kollar på Trolljägarna just nu och förundras över hur människor kan bete sej. Vi ville bara säga att eran familj var anledningen till att såg vi på familjen annorlunda. Ni är så härliga & man blir alltid så glad av att se er på tv! YOU GO GIRL!

 22. Det är nu man ska bli rädd, eller… Nu är det bojkott på din blogg efter att sett Trolljägarna, vem vill bli jagad av Aschberg. ”Vill inte lägga ner min blogg eftersom jag tjänar pengar på den”, då får man fanimej räkna med att man kan få kommentarer som inte alltid stämmer överrens med vad man själv tycker. Tycker faktiskt synd om AnnaPanna som du utsatte för förnedring i TV, du har valt att blogga och som du tycker är ett ”arbete” och då får man ta konflikter på ett bra sätt som vi alla får göra på en arbetsplats som vuxna människor, alla behöver inte Aschberg, tackolov!! Tack o hej från mej

  1. Din kommentar får mig att undra, på vilken arbetsplats är det okey med personangrepp? Jag personligen har aldrig arbetat på ett sådant ställe. Är fallet att du gör det, så rekommenderar jag dig att försöka ändra på. Ingen ska behöva bli kränkt på sitt arbete.

   Madde , tycker du är superfin både på utsidan och insidan som det verkar enligt mig. Fortsätt kampen mot hat.

  2. Men du. Det är väl skillnad på att häva ur sig falska anklagelser och rena elakheter och bara ha annorlunda åsikter?? Dessa kan man ju dela med sig av på ett bra sätt? Jag blir förvånad av hur du reagerar. Jag håller inte alltid med Madeleine Ilmrud. Men jag bombarderar henne inte med elaka påhopp för det. Lika lite som jag flyger på morsan då hon har sina åsikter om hur mina gardiner hänger…

 23. Vet inte vad jag ska skriva. Men ville väl bara säga att du och din fina familj är ett uppskattat inslag på tv. Ni verkar så härliga.
  Själv är jag äldst med mina snart 30 år av en lite större barnaskara.

 24. Madde! Du och din familj verkar så himla härlig! 🙂 Kollar på er varje vecka och kikar in på din blogg så gott som varje dag 🙂 För övrigt så har du så galet fint hår! Hejja er!

 25. Hej! Vad skoj =) Vår son ska också spela poolspel i Linköping på söndag , FÖRSTA GÅNGEN FÖR HONOM OCKSÅ. Ha de gott !

  kram Tessan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..