Varning för känsliga bilder!

Men risk för att verka lite dryg nu såhär en vanlig onsdag så vill jag varna mina läsare för känsliga bilder. Vill ni inte se sjukt god och onyttig ”sommarmat” så klicka vidare haha! Vilket väder vi har haft på eftermiddagen, kändes som vår i luften. Och det finns väl egentligen inte något bättre tillfälle då än att ta premiärgrillen 🙂

Barnen blev överlyckliga. Adam sa tom att vi var världens bästa föräldrar så jag antar att grillen är vägen till kidsens hjärtan.

grill4

grilla2

Några av barnen ville ha hamburgare och några ville äta samma som oss vuxna, potatisgratäng med ädelost och fläskfile med grönsallad och krasse.

grilla3

grilla1

Mitt hetaste tips på att förhöja smaken i en potatisgratäng är starkt att slänga i lite ädelost. Jag äter inte mögelost annars men i mat är det supergott. Gör potatisgratängen som vanligt och varva med ädelosten – voila 🙂

Är det inte bara såååå underbart att vi går mot värme och sol. Jag kommer bli utsedd till gatans flitigaste grillare!

LOADING..