ANNONS

Som om jag vore tjock!?

/

Halva familjen är nu i ordning och ska åka iväg till Örebro.  Jag vill verkligen berätta vad vi ska göra men jag kan inte, inte riktigt ännu. Men huuu vad roligt och spännande det är…. Jag vet jag är en skata som ens nämner det! Gaaah! Hur som helst, håll alla tummarn ni kan så berättar jag ikväll, okej!?

Dagens mamma klär sig bekvämt 🙂

Jag1

jag2

jag3

Har sett att en del har kommenterat min vikt föresten… Ja vad är det med den?

”Hur går det egentligen med träningen, svårt att komma igång?”

Som om jag vore tjock!? Ja det må hände att jag har former men jag har inte bråttom att få någon superskinnymodellbody och vem säger att jag ens vill ha det? Jag har haft en hel del annat att tänka på än träning och en sjukdom som satt käppar i hjulen kan man säga. För övrigt så känner jag inte ens att jag måste förklara mig, men eftersom det finns de som gärna vill påpeka min vikt så fick ni nu ett svar.

Kram ♥

58
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00