Som om jag vore tjock!?

Halva familjen är nu i ordning och ska åka iväg till Örebro.  Jag vill verkligen berätta vad vi ska göra men jag kan inte, inte riktigt ännu. Men huuu vad roligt och spännande det är…. Jag vet jag är en skata som ens nämner det! Gaaah! Hur som helst, håll alla tummarn ni kan så berättar jag ikväll, okej!?

Dagens mamma klär sig bekvämt 🙂

Jag1

jag2

jag3

Har sett att en del har kommenterat min vikt föresten… Ja vad är det med den?

”Hur går det egentligen med träningen, svårt att komma igång?”

Som om jag vore tjock!? Ja det må hände att jag har former men jag har inte bråttom att få någon superskinnymodellbody och vem säger att jag ens vill ha det? Jag har haft en hel del annat att tänka på än träning och en sjukdom som satt käppar i hjulen kan man säga. För övrigt så känner jag inte ens att jag måste förklara mig, men eftersom det finns de som gärna vill påpeka min vikt så fick ni nu ett svar.

Kram ♥

 1. Ida skriver:

  Tycker du är så fin.älskar kvinnokroppar som din. Jag tycker det är vackrast med former och nåt att ta i. Hade du inte haft sambo…så hade jag lagt in en stöt 😉
  kram 4 barns mamman

 2. Ida skriver:

  Tycker du är så fin.och älskar kvinnokroppar som din. Jag tycker det är vackrast med former och nåt att ta i. Hade du inte haft sambo…så hade jag lagt in en stöt 😉
  kram 4 barns mamman

 3. Sara B skriver:

  Folk ska alltid ha åsikter men strunta i dom, för så länge som DU trivs med dig själv och din kropp så är det precis som det ska vara! bra att du står på dig och inte trycks ner! Nät mobbning är inte okej, precis som vanlig mobbning inte är det, så som sagt, bra att du står på dig fastän det inte ska behövas!

 4. Karin skriver:

  Obildade människor tror att ”tjocka” människor kostar samhället en massa pengar, det är en fördom som inte har någon sanning bakom sig.
  Människor av alla storlekar och former kostar samhället pengar, man kan vara lika ohälsosam oavsett om man är ”smal” eller ”tjock”.
  Dessutom är det väldigt fördomsfullt att tro att alla som inte är såkallat smala kämpar för att gå ner i vikt, varför tror man det?

  Om alla hade accepterat andra i sin omgivning för hur dom är och slutat bry sig så jävla mycket om utseende och yta så hade världen varit en mycket bättre plats.

 5. Sara skriver:

  Tänk att det alltid ska kommenteras att överviktiga kostar samhället pengar men anorektiker då kostar dom inte pengar ?Konstigt att det anses ” finare” att svälta sig sjuk än att äta dig sjuk förstår inte varför! Nån som är insatt i ämnet kanske kan förklara!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..