Inredning till vardagsrummet.

Eftersom alla andra klagar på vädret så ska väl inte jag vara sämre – vart är sommaren?

Samma fråga varje dag ”mamma när kan vi åka och bada” vi som alltid ligger på stranden och badar och leker. Engla-Freja sa att det här var det sämsta sommarlovet ever. Nja jag kan väl hålla med om att det är tråkigt för barnen att solen inte kan titta fram lite flitigare. Vi får hoppas på att sommaren kommer sen och håller i sig länge in på hösten istället.

Tänkte visa fåtöljen jag hat tänk att köpa till vardagsrummet. Den kommer från Ikea och är tänkt som läs/mysfåtölj i ett av hörnen i vardagsrummet. Och över den så vill jag ha en retro stringhylla och bredvid en schysst golvlampa. Som ni ser så har jag valt att få in lite bruna nyanser, det är för att pianot ska smälta in då jag har bestämt att låta det vara precis som det är. Slitet, använt och precis lika värdefullt nu som när jag fick det av min pappa och mamma för tjugofem år sedan.

ekenaset-fatolj-gra__0277768_PE417101_S4
01

Jag har inte bestämt mig för någon tapet till vardagsrummet ännu dock. Några av er kom med idéen att jag skulle kunna  göra en fototapet av ett av mina foton. Jätte rolig idé faktiskt. Har den tanken till övervåningen till grabbarnas rum. Det blir ett senare projekt.

Lite inne på om jag ska köra samma tapet som i köket, men är osäker. Jag gillar verkligen tapeten i köket, det samma som Oliver har på sitt rum. Behaglig grå med lite glitter i.

Svårt att få med på bild, men så här ser den ut.

willelagarmat9

Den är snyggare i verkligheten. Ni hittar den på rusta.

Nu ska jag svänga ihop lite krubb till mina hungriga kiddos. Hörs sen!

 1. Anna skriver:

  Vet du vad tapeten från rusta heter?

 2. Hej! Vad heter den snygga ikea fåtöljen? Hittar den inte på ikea!
  Tack!

 3. Vet du var man hittar fina stringhyllor? jag har sökt till min sons rum men inte hittat någon snygg.

 4. Lotte skriver:

  Tapeten är snygg och hade passat till fåtöljen 😀 Men jag gillade din bild på vattenpölen som blev ett hjärta, den hade varit snygg att gjort fototapet av eller bara förstora och rama in 🙂
  http://lotte4.blogspot.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..