ANNONS

Som en bäckfisk! Och jag ska berätta något stort…

/

Det beskriver mig ganska bra, slemmig med många armar. Nej vars inte så slemmig kanske men många armar har jag. Det måste jag ha. Idag har jag jobbat, suttit i telefonmöte och planerat lite av våren. Det känns som om jag har en väldigt rolig vår framför mig. Mycket roliga jobb och utmaningar. Samtidigt så har jag haft alla barn hemma. Det skulle vara roligt att dokumentera en hel dag i mitt liv, från morgon till kväll. Det blir såklart lite rörigt ibland, men jag har hittat sätt som funkar för mig.

Jobbet på artbyem.se fortsätter också. Satt och redigerade lite bilder och hittade några gamla bilder på en av mina modeller från i höstas, det ser kanske varmt ut men jäklar vad kallt det var den här dagen. Jag kommer inom kort att förutom en hel del nya photoart tavlor också presentera inredning. Jag hoppas ni kommer gilla det!

foto20

becca31

foto21

becca32

Hittade en annan liten modell också, min alldeles egna modell, EmmyLou ♥

artbyem14

lillajag1

Alla mina foton symboliserar något för mig. Intressant hur alla tänker och känner olika. Just nu längtar jag efter att få fånga det där speciella med linsen igen. Det kommer.

Mellan allt så hann jag med ett samtal med min vännina Petra som nyss fått sitt andra barn. Tänkte jag skulle hälsa på henne någon dag snart så jag får snosa bebis. Det finns inget som luktar så gott som en nyfödd bebis. Apropå bebis, jag ska berätta något för er. Men jag håller på det tills imorgon.

Nu ska jag krypa ner under täcket med en värmefilt över magen, för imorgon är det full rulle igen!

Kram / M

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00