ANNONS

Imorgon åker han och våren blir rosa!

/

Så var väskan packad. Vi har dubbelkollat passet och allt är i sin ordning, imorgon åker han! Min lilla pojke, alldeles själv  (utan mamma i alla fall) hela vägen till Geneve. Han ska åka dit med hans pappa och för första gången i hans liv få träffa sin farfar. Det är något han har velat länge så jag är glad för hans skull att det äntligen blir av även om jag tycker det är liiiite jobbigt att han ska utomlands.

Victors farfar har väldigt länge arbetat som läkare inom Röda Korset och därför är han av den anledningen bosatt i Geneve. Tänk vad mycket han kommer att kunna berätta för Victor.

Hur har er dag varit? Jag har faktiskt haft en bra dag och fått mycket gjort. Och jag måste säga att jag mår så mycket bättre efter att jag lagt om kosten och plockat bort sockret helt och hållet. Det har gått en vecka snart och redan känner jag att min endometrios är bättre. Det kanske bara är en ren tillfällighet och jag kanske bara inbillar mig men det känns som om det kan bero på att jag lagt om mina levnadsvanor. Jag väljer att prova alla alternativ även om det inte finns några konkreta bevis eller forskningar för att det skulle funka. Det jag mår dåligt av är att jag känner mug som en knarkare. Helvete vad socker kan vrida till huvudet för mig, vilka cravings man får! Men än så länge så håller karaktären.

Har klickat hem lite nytt fint till hemmet ikväll också. Våren 2016 blir nog lite rosa. Något som står högt på önskelistan är ett skåp från A2. Stilrent och vackert.

interiorspring2

Har hittat jättefina mässin bestick från Blommingville också. Fint att ta fram vid speciella tillfällen eller när man bara vill duka fint.

Kram / Madeleine

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00