Imorgon åker han och våren blir rosa!

Så var väskan packad. Vi har dubbelkollat passet och allt är i sin ordning, imorgon åker han! Min lilla pojke, alldeles själv  (utan mamma i alla fall) hela vägen till Geneve. Han ska åka dit med hans pappa och för första gången i hans liv få träffa sin farfar. Det är något han har velat länge så jag är glad för hans skull att det äntligen blir av även om jag tycker det är liiiite jobbigt att han ska utomlands.

Victors farfar har väldigt länge arbetat som läkare inom Röda Korset och därför är han av den anledningen bosatt i Geneve. Tänk vad mycket han kommer att kunna berätta för Victor.

Hur har er dag varit? Jag har faktiskt haft en bra dag och fått mycket gjort. Och jag måste säga att jag mår så mycket bättre efter att jag lagt om kosten och plockat bort sockret helt och hållet. Det har gått en vecka snart och redan känner jag att min endometrios är bättre. Det kanske bara är en ren tillfällighet och jag kanske bara inbillar mig men det känns som om det kan bero på att jag lagt om mina levnadsvanor. Jag väljer att prova alla alternativ även om det inte finns några konkreta bevis eller forskningar för att det skulle funka. Det jag mår dåligt av är att jag känner mug som en knarkare. Helvete vad socker kan vrida till huvudet för mig, vilka cravings man får! Men än så länge så håller karaktären.

Har klickat hem lite nytt fint till hemmet ikväll också. Våren 2016 blir nog lite rosa. Något som står högt på önskelistan är ett skåp från A2. Stilrent och vackert.

interiorspring2

Har hittat jättefina mässin bestick från Blommingville också. Fint att ta fram vid speciella tillfällen eller när man bara vill duka fint.

Kram / Madeleine

 1. Bibbi skriver:

  Många fina saker, har själv en del av just dessa. Dock inte asplunds skåpet som går loss på ca 11 000kr! Vilket är för mycket för just mig.

  Vilken fin jacka du har köpt dig. En fråga, du har tidigare skrivit att du önskar gå ner i vikt. Varför köpa en dyr jacka som antagligen blir förstor till nästa vinter. Detta är ingen kritik utan en fråga. Hur tänkte du när du köpte just den jackan?

  1. Hej Bibbi,

   Ja visst är det fin inredning 🙂

   Älskar min jacka och jag har faktiskt köpt den på gränsen till för liten faktiskt, just för att den ska sitta perfekt nästa vinter.

 2. Vilken härlig blogg med massa inredningsinspiration, vilka sidor på nätet hittar du all denna fina inredning på?

 3. Mats skriver:

  Har du förföljesemani? Sedan när blev det förbjudet att ha åsikter?

  1. Klart man får ha åsikter ”Mats”!!! Ja det verkar som du har fötföljesemani. Du skriver med olika alias på både min och Mirkas blogg! Lägg ner säger jag!

   1. Mats skriver:

    I någon ”Maddes” namn har jag inte skrivit några inlägg eller synpunkter. När du nu är så obalanserad att du hotar med trolljägarna kanske det vore på sin plats att du sansade dig och stämde ner tonen en aning.

    1. Okej ”Mats” så om jag publicerar ditt IP nummer med alla dina alias så kommer du fortfarande att neka??? Ge dig! Och börja uppföra dig, att ha åsikter och att vara direkt otrevlig är en jävla skillnad!

 4. Mats skriver:

  Du håller hela tiden på med att framhäva hur lyxigt ni inreder ert hem och vilka fina märkeskläder dina barn har. Allt ska vara lyxigt och märkvärdigt. Så fick du fram att din sons farfar var läkare, visserligen blir det första gången sonen träffar sin farfar. Du har ett stort behov av att hävda dig och få bekräftelse. Har inte farfadern träffat sitt barnbarn på alla dessa år så behöver du inte poängtera att han är läkare. Och du, du är inte det minsta mottaglig för kritik.

  1. Jag vet inte vad lyx är för dig ”Mats” men jag tycker att vi lever precis som vilken ”medelsvensson” som helst. Sen prioriterar man säkert på olika. Jag gillar kläder och jag gillar inredning.

   Vad yrkeskategorin har för status för dig verkar spela stor roll. Sådant imponerar inte på mig. Och för mina läsare så kanske det är roligt att veta just sådana detaljer som att Victors farfar är läkare…

   Kritik kan jag definitivt ta och jag svarar också på den. Men varför, och att du orkar att hela tiden kommenterar otrevligt och drygt både hos mig och min kollega Mirka förstår jag inte!!!??? Ibland kallar du dig för ”Madde” när du skriver hos Mirka och här hos mig kallar du dig alltid för ”Mats”. Det hela känns lite som ett trolljägarfall. Du sitter bakom olika alias och slänger ur dig både det ena och det andra. Tycker du ska lägga ner det här på en gång hos oss annars kommer jag driva detta vidare och jag vet precis hur jag ska gå till väga!

  1. Anna T skriver:

   Men du Mats, tycker du kan skippa denna sidan och surfa in på ellos istället så kommer du att se att det inte är en speciellt lyxig sida, utan ganska så svensson.

 5. Mats skriver:

  Hur kan du köpa så mycket onödigt. Tänk på alla du provocerar som inte har råd med det. Eller du kanske inte köper det bara gör reklam och får betalt?

  1. Provocerar? Fattar inte hur du resonerar men skulle vara intressant att få höra hur du tänker. Provocerar alla som köper saker? Inte köper? Hörru du ”Mats” ledsen om jag måste vara den som berättar det för dig MEN INGENTING I VÄRLDEN ÄR GRATIS!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..