ANNONS

Planerar träff med er! Och idag hände något obehagligt…

/

Idag har jag haft mycket på agendan. Några möten, inköp, planering och glada skratt med min favoritmänniska och bästa vän Madde. Jag är mitt uppe i planeringen av våran, min och eran foto workshop. Som det ser ut i dagsläget så kommer jag anordna två stycken. Efter att jag tog upp det på bloggen och instagram så är det väldigt många som har uttryckt sitt intresserade vilket är superkul ju! Tänk att hänga med ett gäng härliga fotonördar, kan det bli mera fantastiskt än så? Det är flera företag som hört av sig som vill vara med och sponsra och jag kommer vara extremt noga med vilka jag vill jobba med. Det här ska bli en workshop utöver det vanliga. Fina goodiebags med presenter och kunskap som breddar och utvecklar varje enskild fotograf. Kommer bli grymt! Framåt kommer ni få mera information och då också kunna lämna intresse.

artbyem50

En kall eftermiddag… 

Trots tajt schema så hade jag lyckats klämma in en god lunch på Ikea med min väninna Madde. Alltid lika trevligt, vi pratade om hur hon kände inför kommande förlossning. Så individuellt och speciellt. Det kom fram en bloggläsare och hälsade när vi satt och käkade, supergullig tjej. Roligt att du kom fram och sa hej!

Men nu måste jag få berätta något jäkligt obehagligt! Ikväll så ringde det på dörren, Adam var snabb fram till dörren för att titta ut genom fönstret bredvid för att titta vem det var. Han vände sig om och ryckte på axlarna och sa att det inte var någon han kände igen. Så jag gick fram och öppnade. Där stod en yngre kille, max 25 år. Öhh hej, alltså vi håller på att  baka och så och såhär alltså vi bor såhär längre bort på gatan. Ehhh ööhhh vi undrar om du har bikarbonat hemma för det är slut och vi skulle behöva ha det nu alltså!? Killen var definitivt påverkad av något, pratade osammanhängande, stakade sig, tittade paranoid omkring sig hela tiden och såg till utseendet ut som om han var lite härjad. Jag svarade bestämt NEJ tyvärr och sa hejdå, stängde dörren och låste fort som sjutton. Jag kände direkt att det där inte var som det skulle, och jag är helt säker på att de inte alls bor längre ner på gatan. Fick lite förhöjd puls och höll mobilen i handen. Ska jag ringa polisen? Men så kände jag, va? Vad skulle jag säga? Hej två snubbar stod utanför och frågade om bikarbonat de såg lite mysko ut. Jag följde honom genom fönstret, han stod och pratade med sin kompis, gestikulerade och pekade in mot oss. Sen gick dom vidare till nästa hus på gatan. Jag valde att gå ut på verandan för att visa mig och se efter vad dom gjorde. De var verkligen helmysko! Varför kom de hit? För några bagare det var de absolut inte! Borde jag ringa polisen ändå? Fruktansvärt glad över att vi har larm hemma vid sådana här situationer. Hoppas de håller sig undan!

Pratade lite med Adam och berömde honom för att han inte öppnade dörren! Hur gör ni hemma, låter ni barnen öppna dörren om någon ringer på?

adammamma1

Adam ♥

Hörs imorgon ♥

Kram /M

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00