ANNONS

Hon har många ansikten! Och är du uppfödare?

/

Hjälp vilken dag! Jag har inte hunnit med hälften av vad jag ska, det kommer bli en sen kväll känns det som. Imorse roade EmmyLou mig med sitt härliga minspel, busade och var sådär glad som hon oftast är på morgonen. Numera är hon också väldigt stolt över att hon lärt sig klättra upp på köksstolarna. Ajabaja säger mamma och då får jag bara världens flin tillbaka, världens gapskratt eller någon annan tjusig min. Hon har många ansiktet den där lilla fröken.

blå3

blå4

blå2

blå1

”Kan själv”

Blev påmind om att jag måste ta tag i att storstäda köket. Bläää! Det finns inget som är så tråkigt men nödvändigt. Jag går ju och torkar varenda dag men eftersom vi är så många så krävs det ju rejäla städningar både nu och då. Och skulle jag inte städa och plocka varenda dag skulle det bli kaos här hemma. Tolv personer under samma tak kräver en viss ordning.

blå6

blå7

Och Trasan, alltid i fokus. Där jag är där är han. Fast är väldigt gosig också ska jag säga, går ni i tankarna att skaffa katt så  kan jag varmt rekommendera rasen Ragdoll.

blå8

blå5

Fredagsblommorna på plats…

Imorgon kanske jag ska kika in på FORMEX, jag hoppade jag hinner. Det skulle vara så roligt. Jag ska speciellt titta lite extra på porslin. Dels för att jag själv skulle vilja ha nytt porslin hemma men också för att artbyem.se ska bygga ut 🙂 Hur kul är inte det! Jag älskar inredning, och varför inte följa sina drömmar när de går hand i hand.

Jag ska träffa upp Mirka och Therese i Stockholm sen ska vi umgås ett helt dygn med en massa härliga tjejer!

Nu till något helt annat!

Jag letar efter Golden Retriver uppfödare, SERIÖSA sådana! Det inte till mig själv utan till en nära vän och granne. De bor i hus har två större barn och har alltid någon hemma för att de jobbar skift. Det är en bra och hundvänlig familj om man kan säga så 🙂 De kommer vilja gå hundkurser som en gemensam aktivitet för hela familjen.

Tyvärr så har denna familj varit utsatta för bluff folk och fått sitt hjärtat krossat. Ni vet när man väntar och väntar och tror att man äntligen ska få åka och hämta sin nya efterlängtade familjemedlem och så visar det sig att de blivit lurade. Åh jag tycker så synd om dom.

Jag tänker att jag kan försöka genom min blogg hitta någon bra uppfödare. Är du uppfödare till Golden Retriver? Eller känner ni någon som är uppfödare? Hör jättegärna av er till mig genom att kommentera här nere eller mejla direkt till mig på madeleineilmrud@hotmail.se

Tack ♥

Kram / Madeleine

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00