Tårtfrukost!

En mycket glad nioåring hoppade ner för trapporna imorse. Familjen hade försovit sig men vi stressade upp snabbt och plockade fram den traditionella tårtfrukosten och sjöng med våran finaste sång ja må du leva. Tänk att det gått nio år sedan jag fick min första dotter. I vecka 37 kom hon efter mycket om och men. Hon var det vackraste jag sett. En mörk kalufs och små små ögon, och jag minns att hon såg så himla flickig ut. Det var speciellt på sitt sätt att få en dotter. Jag hade i nio månader förberett mig på att köpa en massa rosa och gulliga saker. Hennes första barbiedocka stod på hyllan och väntade i flera månader innan hon föddes. Ja det finns säkert dom som har åsikter om det här med genus, pojkar och flickor. Och det får dom ha. Men i värld så tyckte jag att det skulle bli så himla roligt att få leka med annat än bilar och tuffa traktorer. Med tre äldre bröder så har Engla-Freja blivit en riktig pojkflicka, precis som jag alltid varit. Hon lekte precis lika mycket med bilar som med dockor när hon var mindre. Ibland ville hon ha storebrors ”tuffa” kläder och ibland ville hon ha klänning. Barn måste själva få välja vilka de är. Men just då och där när hon föddes så var allt rosa och fluffigt.

englafreja40

englafreja41

Nyvaken nioåring.

Engla-Freja fick kläder precis som hon önskat sig, vi planerar att även köpa en liten teve som hon kan ha på sitt rum. Till helgen ska vi ha kalas för släkten och då blir det mera tårta.

Stort Grattis min fina unge ♥

englafreja1

Kram / M

 1. Ina skriver:

  Grattis söta Engla-Freja!! Ja du har ju 4 bröder fick 3 söner innan Engla så det måste varit jätte roligt . Ha det bra alla i familjen!!

 2. 4 äldre bröder? Har micke barn innan dig?

  1. Helena skriver:

   Hon har te äldre bröder och det står också tre i texten. På med glasögonen 😉

   1. Fast tror nog att det ändrades efter jag skrev min kommentar..

 3. Gratulerar :).. min äldsta pojk är också 9 år :). Han är som en liten tonåring.

 4. Thess skriver:

  Hej!

  Så nyfiken på din Jacka/kavaj du hade på Silja kryssningen. Den var jättefin och du likaså 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..